Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν κρατώντας την -προσωπική τους πλέον- παράδοση  για ανοιξιάτικες και καλοκαιρνές περιοδείες στην επαρχία, φορτώνουν τις κιθάρες τους και ξεκινάνε το ταξίδι τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρόγραμμα τους έχει εμπλουτιστεί με νέα κομμάτια, διασκευές καθώς και δικές τους συνθέσεις. Ταυτόχρονα επικεντρώνεται στην ελληνόφωνη μουσική, χωρίς αυτό να αποκλείει τις αναπάντεχες ροκ εν ρολ ή ποπ στιγμές που συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια.

stefanou_veniamin_afisa_2017_05_001

Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν είναι χρόνια φίλοι και συνοδοιπόροι. Είτε επιλέγουν να διασκευάσουν Θανάση Παπακωνσταντίνου, είτε Nirvana, είτε Αρβανιτάκη, είτε Lana del Ray, είτε γράφουν νέα κομμάτια, είτε επαναπροσεγγίζουν τον εαυτό τους, το κάνουν πάντα σαν μια φωνή και σαν μια ψυχή.

Η ισορροπία και η αρμονία, καθοδηγούν την μουσική τους, μιας και στην ζωή παλεύουν με τους δαίμονες τους ακριβώς για το αντίθετο. Ταυτόχρονα, καλοδέχονται φιλόξενα το “απρόσμενο” και το “απόκοσμο” για να λειτουργήσουν ως πατήματα και περάσματα για νέους κόσμους.

Πέμπτη 1 Ιουνίου
21.30

ΡΟΤΑ (Πολυχώρος Άγκυρα)
Σόλωνος 124 Αθήνα
Κρατήσεις: 210 3801033

Είσοδος: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here