6/12/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Εν όψει της έκδοσης της επικείμενης και ολοκληρωμένης συνεργασίας τους, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Παρασκευάς Καρασούλος κυκλοφορούν στις 12 Δεκεμβρίου, ένα cd single με τίτλο “Αλλιώς“, το οποίο θα περιλαμβάνει 4 τραγούδια, σαν προάγγελο και πρόδρομο της μελλοντικής τους πρότασης.

Το cd single θα περιλαμβάνει 4 τραγούδια σε ερμηνεία της Δήμητρας Γαλάνη και σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου: το ομότιτλο “Αλλιώς” σε μουσική του Χρυσόστομου Μουράτογλου, το “Πίσω μην κοιτάς” σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη, το “Αν” σε νέα μίξη , σε μουσική επίσης της Δήμητρας Γαλάνη και μία συνεργασία –έκπληξη, το τραγούδι “Ένα κόκκινο μαντήλι”, σε μουσική του διεθνώς αναγνωρισμένου συνθέτη JunMiyake. Πρόκειται για  το  μουσικό κομμάτι από την ταινία Pina του WimVenders, LiliesintheValley, με τους ελληνικούς στίχους του  Παρασκευά Καρασούλου.

galani

Αυτά τα 4 τραγούδια, τα οποία  αποτελούν και μέρος του επερχόμενου album, αποτελούν το υλικό του cd single “Αλλιώς”, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα. Το cd single, όπως και το άλμπουμ που έρχεται σε λίγους μήνες, είναι μια συμπαραγωγή της Δήμητρας Γαλάνη και της Μικρής Άρκτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here