25/2/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Εν αναμονή του ολοκαίνουριου album της Ελευθερίας ΑρβανιτάκηΙστορίες“, την κυκλοφορία του οποίου περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό και που μάλλον  προγραμματίζεται -χέρι στη φωτιά …δεν βάζουμε- προς τα τέλη Μαρτίου, πρόκειται σύντομα να ακούσουμε ακόμη ένα νέο τραγούδι. Και μάλιστα δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε τραγούδι, αλλά αυτό που θα ντύσει μουσικά τους τίτλους της νέας σειράς του Mega, “Με τα παντελόνια κάτω“, η πρεμιέρα της οποίας αναμένεται στις 18/3!

Το τραγούδι που τιτλοφορείται “Αυτό που μια φορά συμβαίνει” είναι μια διασκευή του γαλλικού τραγουδιού “Le syndrome de Peter Pan” σε ελληνικούς στίχους, του μετρ του είδους, Νίκου Μωραΐτη και είναι το τέταρτο κατά σειρά μέσα από τη νέα δουλειά, μετά τα πολύ επιτυχημένα “άρωμα”, “jace” και “μη φεύγεις, μη μένεις”. Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΩΣ ΕΝΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΑΓΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΗΧΗ!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here