Κάτι καινούριο από την Ειρήνη Ανεζίνη

Συνέντευξη στον Άκη Καρυπίδη
akis@musiccorner.gr

06/05/2010

www.musiccorner.gr

«Κοίτα με» ονομάζεται το καινούριο σου cd, πες μου λίγα γι’ αυτό.
-Το cd μου έχει τίτλο, όπως είπαμε, “ΚΟΙΤΑ ΜΕ”, κυκλοφορεί από την FRIENDS MUSIC FACTORY και περιέχει 6 δροσερά τραγούδια σε παραγωγή ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ, που υπογράφουν οι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ,ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΟΚΟΣ,ΥΔΩΡ και ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, τους οποίους  ευχαριστώ πάρα πολύ που μου εμπιστεύθηκαν τα κομμάτια τους. Είναι ένα cd  που  έγινε με μεγάλη αφοσίωση, σκληρή δουλειά και  ιδιαίτερη χαρά και γι’αυτό πιστεύω πως αξίζει να τo ακούσετε!!!!!

Είναι ένα καθαρά ποπ cd;
-Είναι μια καθαρά pop δουλειά, αυτό άλλωστε  ονειρευόμουν από μικρή. Μου αρέσει να τραγουδώ και να χορεύω ταυτόχρονα! Μετά από συνεννόηση με τους συνεργάτες μου, καταλήξαμε ότι αυτό μου ταιριάζει, αυτό είναι το στυλ που πηγάζει από μέσα μου, αυτό είναι το αυθεντικό!!

Ειρήνη Ανεζίνη

Πως αποφάσισες να βγάλεις 6 τραγούδια, αφού στις μέρες μας συνηθίζονται τα Digital κυριώς στους νέους;
-Μπορεί να ανήκω στη νέα γενιά, αλλά σε αυτό το θέμα είμαι παραδοσιακή. Θεωρώ πιο ρομαντικό να έχει κάποιος στα χέρια του το cd του καλλιτέχνη με τις φωτογραφίες και τις διάφορες πληροφορίες, παρά να έχει τα τραγούδια σε digital μορφή.

Πως ξεκίνησες να τραγουδάς; Έχεις σπουδάσει κάτι πάνω σε αυτό;
-Από μικρή, μου άρεσε πολύ το τραγούδι και, γενικότερα, η μουσική. Έτσι στα δεκατέσσερα μου χρόνια, ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής,  για να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Έκανα, λοιπόν, τέσσερα χρόνια φωνητική στο Fame studio του Antenna , καθώς και κάποια μαθήματα πιάνου, τα οποία έχω αφήσει για λίγο καιρό. Θα τα συνεχίσω, όμως!

Εμφανίζεστε κάπου αυτόν τον καιρό;
-Προς το παρόν ασχολούμαι  με τη δισκογραφική μου δουλειά και βασικός μου  στόχος  είναι η προώθησή της, σε συνεργασία με την εταιρεία μου. Ο αμέσως επόμενος στόχος, είναι οι live εμφανίσεις!

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου, επαγγελματικά;
-Κάτι έχουμε στο μυαλό μας… κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε!!!!!!!!!

Ποια είναι η σχέση σου με το Διαδίκτυο;
-Αρκετά καλή, αν και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο τελευταία. Όταν μπορώ όμως…σερφάρω!

Πως μπορούν οι fans να επικοινωνούνε μαζί σου; Έχεις facebook, myspace κτλ;
-Μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου μέσω της σελίδας μου στο facebook, στην εξής διεύθυνση:  Eirini Anezini

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here