Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη
25/9/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας Eurovoice)

Αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού Eurovoice και την τελική επικράτηση των “The Secret” της Κύπρου, το Music Corner μίλησε με τους νικητές, αλλά και με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας Γιώργο Τεντζεράκη. Διαβάστε παρακάτω τι μας είπαν!

Φλώρα Θεοδώρου & The Secret

Music Corner: Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια για την πρωτιά! Την περιμένατε;
The Secret: Θεωρούμε ότι όλοι διαγωνιζόμενοι πίστευαν στα τραγούδια τους, γι’ αυτό κι έλαβαν μέρος σ’ αυτό τον διαγωνισμό. Αλλά τίποτα ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα βγούμε εμείς νικητές.

Music Corner: Μήπως όμως εσείς είχατε ρίξει περισσότερη δουλειά σε σχέση με τους υπόλοιπους και γι’ αυτό κερδίσατε;
The Secret: Έχουμε ρίξει πολλή δουλειά, όπως έχουν ρίξει και όλοι οι διαγωνιζόμενοι πιστεύω. Όλοι μας είχαμε ελπίδες στο ξεκίνημα του διαγωνισμού και δεν πιστεύω ότι κάποιος δούλεψε περισσότερο ή λιγότερο.

Music Corner: Είστε ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση του διαγωνισμού αυτού;
The Secret: «Κάθε αρχή και δύσκολη»! Ευχόμαστε κάθε χρόνο να είναι όλο και καλύτερα. Ο Μίλτος Καρατζάς έκανε εξαιρετικά τη δουλειά του και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Μακάρι να κάνει τέτοιους διαγωνισμούς για πολλά χρόνια ακόμα!

Music Corner: Τα επόμενα σχέδιά σας ποια είναι; Θα προωθήσετε το τραγούδι σας στην Ευρώπη;
The Secret: Προς το παρόν θα πάμε …να τα πιούμε (γέλια)!!  Έχουμε πολλούς μήνες που δουλεύουμε πάρα πολύ και για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και για τη μπάντα, για να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και να μπορούμε να βγούμε σε live σκηνή, όχι απλά για να προωθήσουμε το τραγούδι του διαγωνισμού, αλλά για να δείξουμε γενικότερα τη δουλειά μας. Όσο για το τραγούδι “In The Arms Of My Angel” ευχόμαστε να υπάρξει προώθηση και στην Ευρώπη, αυτό όμως δεν το ξέρουμε ακόμα, θα δούμε!  Εμείς είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι και χαρούμενοι αυτή τη στιγμή ! Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε τώρα είναι …να πιούμε μια βότκα (γέλια)!

Music Corner: Να πιείτε, να πιείτε! Άλλωστε το δικαιούστε! Συγχαρητήρια και πάλι! Πάντα επιτυχίες να έχετε από δω και πέρα!
The Secret: Ευχαριστούμε πολύ!!!


Γιώργος Τεντζεράκης

Music Corner: Καταρχήν θέλουμε να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις. Είσαι ευχαριστημένος από τη διοργάνωση του Eurovoice και ικανοποιημένος από την εμφάνισή σου σ’ αυτό;
Γιώργος Τεντζεράκης: Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση και με την ελληνική ομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Με βάση τα σχόλια που άκουσα, θεωρώ ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε. Σίγουρα η δεύτερη μέρα του διαγωνισμού ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη όπου παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα που έπρεπε να τ’ αντιμετωπίσουμε. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και θέλω να πιστεύω ότι πήραμε και μια πολύ καλή θέση.

Music Corner: Ξέρεις ποια θέση έχεις πάρει;
Γιώργος Τεντζεράκης: Νομίζω ότι είμαστε στην πρώτη πεντάδα. Σίγουρα δεν έχει γίνει το ανάλογο promotion και στις υπόλοιπες χώρες, αλλά απ’ αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε και από την προώθηση που έγινε από φίλους, νομίζω ότι πήγαμε καλά.

Music Corner: Είχες ξεχωρίσει κάποιο από τα τραγούδια των υπόλοιπων συμμετοχών;
Γιώργος Τεντζεράκης:
Ναι, όπως έχω πει απ’ την αρχή, μου άρεσαν τα τραγούδια της Κύπρου και της Αρμενίας.

Music Corner: Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;
Γιώργος Τεντζεράκης: Τα επόμενα σχέδιά μου είναι να κυκλοφορήσει ο επόμενος δίσκος, του οποίου την επιμέλεια θα την έχει ο Πάνος Παπανικολάου, ένας πολύ σπουδαίος δημιουργός που μου εμπιστεύτηκε και το «Τι παραπάνω». Και θέλω να πω εδώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα με ελληνικό στίχο. Από κει και πέρα, από τις 22 Οκτωβρίου θα εμφανιζόμαστε με τη Δέσποινα Ολυμπίου, το Γιώργο Σαμπάνη και τον Hovig (απ’ το X-Factor) στη Barbarella στη Θεσσαλονίκη και κάθε Τετάρτη θα είμαστε με τον Μιχάλη Εμιρλή στον «Σταυρό του Νότου».

Music Corner: Ωραία! Θα σε επισκεφτούμε σίγουρα! Καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά σου και συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου!
Γιώργος Τεντζεράκης: Να’ στε καλά! Ελπίζω οι Έλληνες να ευχαριστήθηκαν την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε με τα δεδομένα που είχαμε…

——————–

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here