19/4/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

«…μέσα σ’ αυτό το καταχείμωνο, και την πολιτιστική παγωνιά, δέκα τραγούδια άναψα στη μέση. Ας καθήσουμε γύρω-γύρω, να ζεστάνουμε τα χέρια μας. Αυτά, πάντα θα κάνουν, το χρέος τους, το αυτονόητο. Να μας ζεσταίνουν, και να αρχίσουμε να τραγουδάμε. Τα τραγούδια συνεχίζουν, να είναι πολύτιμα κι ακριβά. Κι η τιμή τους, ανυπολόγιστη,αλλά όχι αβάσταχτη, σαν εκείνη του πετρελαίου…» 


Τα «10 τραγούδια της ελπίδας» το νέο cd του Παντελή Θαλασσινού σε στίχους του ίδιου, της Μαίρης Φασουλάκη, της Χρυσάνθης Τουφεξή, του Πόλυ Κυριακού, της Ελένης Σιούφτα, του Ηλία Κατσούλη, καθώς και ένα τραγούδι σε ποίηση Κώστα Ουράνη, κυκλοφορεί, μετά τη διανομή του με Κυριακάτικη Εφημερίδα, και στα δισκοπωλεία.

Τη μουσική σε όλα τα τραγούδια υπογράφει ο Παντελής Θαλασσινός, ο οποίος έχει κάνει και την ενορχήστρωση. Η έκδοση που κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία με προσωπική φροντίδα του ίδιου του Παντελή Θαλασσινού, σε αντίθεση από αυτή που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα, περιλαμβάνει και booklet με πληροφορίες για τα τραγούδια, τους δημιουργούς, τους μουσικούς και άλλα στοιχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here