Με πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνει αυτές τις μέρες τη νέα της δισκογραφική δουλειά η Ελευθερία Αρβανιτάκη.  Μόλις επέστρεψε από την Ισπανία, όπου πραγματοποίησε τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις και η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια βρίσκεται και πάλι στο στούντιο προκειμένου να ολοκληρώσεις τις ηχογραφήσεις του νέου album, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται έως τις γιορτές.

Τα περισσότερα τραγούδια του cd υπογράφουν ο Νίκος Αντύπα σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και ο Θέμης Καραμουρατίδης σε στίχους της Λήδας Ρουμάνη. Επίσης υπάρχουν και κάποιες διασκευές ξένων κομματιών τους στίχους των οποίων υπογράφει ο εξαίρετος Μιχάλης Γκανάς.

Μια πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ πήραμε πριν από αρκετούς μήνες με το τραγούδι «Αρωμα» ενώ αυτές τις μέρες ακούμε ένα ακόμη τραγούδι από τη νέα αυτή δουλειά το «J.A.C.E.»,  το οποίο αποτελεί το soundtrack της ομώνυμης ταινίας του Μενέλαου Καραμαγκιόλη που θα βγει στις αίθουσες στις αρχές Νοεμβρίου.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες διέρευσε στο διαδίκτυο ένα ακόμη τραγούδι από το νέο album, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις της ερμηνεύτριας επί ελληνικού εδάφους, αυτές προγραμματίζονται στις αρχές του επόμενου έτους, με πιθανό χώρο το Gazzoo, στις οποίες θα υποδεχθεί μερικούς από τους πιο αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here