2/10/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινούν τη συνεργασία τους τον φετινό Χειμώνα, από τη Θεσσαλονίκη. Η φιλόξενη σκηνή του Love Casual Living θα γίνει ο τόπος συνάντησης τραγουδιών αλλά και ιστοριών που συνδέουν τους δύο τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο κοντινούς τραγουδοποιούς.
Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη, τραγούδια.

thivaios-paschalidis
Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος από τα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το κρητικό τραγούδι που ενέπνεε το Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, το μόνο βέβαιό είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μουσικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.
Ξεκινώντας από τις 12 Οκτωβρίου και για 4 Σάββατα, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Love Casual Living και υπόσχονται να τις πιο μελωδικές νύχτες του φετινού Φθινοπώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here