TOP 10 ΑΠΟ STARS

1/7/2010
www.musiccorner.gr

Η Ελεάνα Βραχάλη αποκαλύπτει στο Music Corner τα 10 αγαπημένα της τραγούδια!

Είναι μία εκ των κορυφαίων σύγχρονων στιχουργών στη δισκογραφία! Το όνομα της Ελεάνας Βραχάλη αποτελεί υπογραφή πολλών σπουδαίων τραγουδιών που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως με την Τάνια Τσανακλίδου, με την Γλυκερία, με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, με την Άννα Βίσση, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον Γιάννη Πλούταρχο, με την Πέγκυ Ζήνα, με την Ελένη Πέτα, την Δέσποινα Ολυμπίου, την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, τους Όναρ και πολλούς άλλους!

 

Παλιότερα ήταν ραδιοφωνική παραγωγός σε διάφορους σταθμούς της Αθήνας, ενώ ασχολήθηκε και με τη μουσική επιμέλεια θεατρικών παραστάσεων. Στα τέλη του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Αποσιωπητικά… , γεμάτο ποίηση, μουσική και συναισθήματα, περιλαμβάνοντας από τα πρώτα της ποιήματα μέχρι και τα πιο πρόσφατα τραγούδια της.

Η Ελεάνα Βραχάλη δέχτηκε με χαρά να μας αποκαλύψει τα 10 αγαπημένα της τραγούδια, αυτά που της φτιάχνουν τη διάθεση και η απάντησή της …έφτιαξε και τη δική μας διάθεση, καθώς είχαμε μεγάλη περιέργεια να μάθουμε ποια τραγούδια εξιτάρουν τον συναισθηματικό της κόσμο! Ιδού λοιπόν στη συνέχεια, το top-10 της αγαπημένης στιχουργού…

01. THE QUEST CHRISTOPHER BRYN
02. ΑΘΩΟΣ Ή ΈΝΟΧΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
03. ALORS ON DANSE STROMAE
04. KINGS OF MEDICINE PLACEBO
05. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
06. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
07. ΑΓΑΠΗ ΜΙΚΡΗ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ
08. ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ    ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
09. YOU OUGHTA KNOW ALANIS MORISSETTE
10. ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ

___________

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως τα τραγούδια που έχει γράψει με τον Γιάννη χριστοδουλοπουλο είναι τα καλύτερα της! Αφήνουν εποχή!!! Ελεαννα σε αγαπάμε!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here