5/12/2013
www.musiccorner.gr

Ο Νίκος Ζιώγαλας και οι On the Road στη σκηνή του Friends bar, για μια μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 6/12, στις 22.30.

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες. Μαζί με τους On The Road, δύο εξαιρετικούς μουσικούς από την Θεσσαλονίκη, τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και τον Παρασκευά Θεοδωράκη στα φωνητικά και την κιθάρα.

ziogalas_2013_12_01

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Ένα live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Στα decks, όπως πάντα, οι εκρηκτικές επιλογές, της μοναδικής Δέσποινας Κραουνάκη!

Παρασκευή 6/12
Ώρα έναρξης 22.30

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

«FRIENDSBAR» Σημείο συνάντησης καλλιτεχνικών δράσεων
Λεωφόρος Καλυβίων 21, Λαγονήσι
Τηλέφωνο κρατήσεων :  2291026576

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here