Η FM Records δηλώνει πολύ περήφανη που για άλλη μια φορά τιμά το έργο του Μίκη Θεοδωράκη. Συνεχίζει να προτρέπει νεότερους καλλιτέχνες να εμπνευστούν από το πλούσιο δισκογραφικό ρεπερτόριο του μεγάλου συνθέτη. Από τον Ζορμπά έως το Serpico και από τη Μίλβα έως τη Φαίδρα.

Στο πλαίσιο αυτό, η FM Records παρουσιάζει τις νέες της κυκλοφορίες με την Αλεξάνδρα Κόνιακ:

«Les amants de Teruel (‘Ομορφη πόλη) 2022»
«My Love (Αγάπη μου/ Φαίδρα) 2022»
«Honeymoon Song (Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου) 2022»
«Life Goes On (Το γελαστό παιδί) 2023»

Η αγαπημένη Αλεξάνδρα Κόνιακ, γνωστή για το ερμηνευτικό εύρος και το δυναμισμό της, δίνει νέα πνοή στις διεθνείς επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη, τραγουδώντας σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη διεθνή δισκογραφία. Απευθύνεται όχι μόνο στο νεανικό κοινό, αλλά και σε όσους αγάπησαν το έργο του αθάνατου έλληνα συνθέτη, τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ένα πολύ φιλόδοξο και ξεχωριστό project, το οποίο είχε οραματιστεί ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης, με τον φίλο του Νίκο Κούρτη.

Το δίαυλο επικοινωνίας του χθες με το σήμερα, άνοιξε με τις ενορχηστρώσεις του ο Χρίστος Σερενές, επιχειρώντας να συνδυάσει ετερόκλητους μουσικούς κόσμους.

Πρόκειται για μία σειρά εμβληματικών τίτλων που έχουν αποδοθεί από σπουδαίες καλλιτεχνικές προσωπικότητες όπως Edith Piaf, Beatles, Dalida, Milva κ.α. Η αρμονική συνύπαρξη των μελωδιών του Μίκη με το σύγχρονο ήχο, είναι μία ακόμη απόδειξη πως είναι πραγματικά διαχρονικός.

Όπως αναφέρει και η ίδια για αυτή τη συνεργασία: «Είναι ευλογία που τέτοιες μεγαλεπήβολες ιδέες δεν εκλείπουν και χρηματοδοτούνται ακόμα από την ελληνική δισκογραφία, φόρος τιμής στον τόπο μας και την κληρονομιά που έχει αφήσει και πάντα θα προσπαθεί να αφήνει για το μέλλον».

————————————-

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ γεννήθηκε το 1990 και ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές σε ηλικία 8 ετών. Φοιτούσε ακόμα στο μουσικό σχολείο Αλίμου όταν άρχισε να συμμετέχει στα πρώτα επαγγελματικά σχήματα. Το 2012 πήρε πτυχίο Μοντέρνου Τραγουδιού. Έχει συνεργαστεί με πολλούς έλληνες καλλιτέχνες δισκογραφικά και συναυλιακά.

Ο πρώτος προσωπικός της δίσκος κυκλοφόρησε το 2018, με τίτλο “Λαχείο”. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει άλλα τέσσερα digital singles, με πιο πρόσφατα τα “Όσο ζεις” και “Μόνο εσένα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here