Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Τρία χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική του δουλειά, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος επιστρέφει με νέο album που φέρει την δημιουργική σφραγίδα του Σταμάτη Χατζηευσταθίου. Η νέα δισκογραφική δουλειά που αναμένεται σε λίγες ημέρες από τον Μικρό Ήρωα του Άγγελου Σφακιανάκη, ο οποίος επιμελείται και την  παραγωγή του cd, έχει τον πολύ όμορφο τίτλο “Κι ύστερα έρχεται η αγάπη“.

andreatos

Στο νέο του album ο Ανδρεάτος συνδυάζει το κλασικό λαϊκό τραγούδι με το οποίο τον έχουμε όλοι αγαπήσει με πιο σύγχρονους ήχους στους οποίους για πρώτη φορά πειραματίζεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρώτο single του album με τίτλο “Μην τολμήσεις”, ένα τραγούδι σε ρυθμό “swing”, που ο τραγουδιστής μοιράζεται με την Γιώτα Νέγκα.

andreatos negka sfakianakis hatziefstathiouΟ δίσκος όμως περιλαμβάνει και άλλες εκπλήξεις. Ένα ξεχωριστό ντουέτο με τον Θάνο Μικρούτσικο καθώς και μια πολυφωνική σύμπραξη στο ομότιτλο τραγούδι του album. Έτσι λοιπόν στο “Κι ύστερα ήρθε η αγάπη” θα ακούσουμε να τραγουδάνε παρέα μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο,  τους Παντελή Θαλασσινό, Γιάννη Κότσιρα, Γιώτα Νέγκα, Απόστολο Ρίζο και τον δημιουργό Σταμάτη Χατζηευσταθίου.

andreatos mikroutsikos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here