Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Η Κατερίνα Τσιρίδου με αγάπη και σεβασμό, παρουσιάζει  τη νέα δισκογραφική δουλειά  της με τίτλο “Άμαν Κατερίνα”, ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Παναγιώτη Τούντα από την Protasis music.

Ένα εξαιρετικό album με 17 πασίγνωστα (Άμαν Κατερίνα μου, Χαρικλάκι, Μπαρμπαγιαννακάκης, Δημητρούλα μου) και κάποια λιγότερο γνωστά τραγούδια του Παναγιώτη Τούντα (Ζούλα η Μαριωρή, Καραβοκύρη μου χρυσέ) και τις ξεχωριστές συμμετοχές του Ζαχαρία Καρούνη, της Αρετής Κετιμέ, του Αγάθωνα και του Σωτήρη Παπατραγιάννη.

katerina Tsiridou

Στο album παίζουν οι δεξιοτέχνες μουσικοί:

Γιώργος Ρόκας: μπουζούκι, λαούτο, μπαγλαμά
Γιώργος Παχής: ντόμπρα, μαντολίνο
Σωτήρης Μαργώνης: βιολί
Δημήτρης Γκίνης: ακορντεόν
Νίκος Μουργελάς: κανονάκι
Εύη Κανέλλου: κρουστά
Κωνσταντίνα Καραχάλιου: τσέλο

Την μουσική επιμέλεια του cd ανέλαβε ο Νίκος Πρωτόπαππας, ο οποίος έπαιξε επίσης και κιθάρα, η ηχοληψία έγινε από τους Νίκο Καραπιπέρη, Γιώργο Ρόκα και Νίκο Πρωτόπαπα και το artwork από τον Πέτρο Λιβάνιο

tsiridou

Γράφει η Κατερίνα Τσιρίδου στο ένθετο του cd:

“Η υπόθεση Παναγιώτης Τούντας  με έχει απασχολήσει πολύ…. Στο ξεκίνημά μου , ένας σπουδαίος συνάδελφος μου είχε πει: Μικρή, ο Τούντας είναι επικίνδυνος συνθέτης…..Είχε δίκιο… Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που συνέβαλαν να γίνει αυτό το cd πραγματικότητα. Ξεκινώ από τη βασική τριάδα.. Νίκος Πρωτόπαπας  , Γιώργος Ρόκας  , Νίκος Καραπιπέρης. Αναντικατάστατοι συνεργάτες και συνοδοιπόροι. ΄Ολοι οι σπουδαίοι μουσικοί  που ήρθαν κι έδωσαν την καρδιά και το ταλέντο τους. Ευχαριστώ,  επίσης , για τη συμμετοχή και του τρεις αγαπημένους μου φίλους, Ζαχαρία Καρούνη, Αρετή Κετιμέ και Σωτήρη Παπατραγιάννη, οι οποίοι είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η νέα γενιά. Επίσης τον Αγάθωνα που με στηρίζει και με τιμά πάντα! Kαι,  τέλος,  τον Νίκο Οικονόμου που πάντα με εμπιστεύεται και μου δίνει ευκαιρίες.  
Καλή ακρόαση ! Κατερίνα”  

Για την παρουσίαση του cd είναι προγραμματισμένη μια  περιοδεία στο εξωτερικό, από 21 έως 25 Ιανουαρίου, στο Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here