Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Η παράσταση “Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα” με τον Διονύση Σαββόπουλο και την Ελένη Βιτάλη, που πρωτοπαρουσιάστηκε τον χειμώνα στο Κύτταρο Live και θα ταξιδέψει ολόκληρο το Καλοκαίρι σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε CD και DVD τον Ιούλιο από την Feelgood Records.

Δυο καλλιτέχνες, δυο πορείες, δυο βετεράνοι, συναντήθηκαν επί σκηνής σε μία ιστορική παράσταση από αυτές που θυμόμαστε για πάντα. Το μαγικό ραβδί του Διονύση Σαββόπουλου και η υπέροχη φωνή της Ελένης Βιτάλη μας χαρίζουν αξέχαστες νύχτες που αποτυπώθηκαν σε ένα cd και ένα dvd που πρέπει να υπάρχει απαραίτητα στην δισκοθήκη μας.

vitali-savopoulos_kuttaro_2016_01_0_50

Παράλληλα με την κυκλοφορία του album, η ίδια παράσταση με τίτλο «Σήκω, ψυχή μου, δώσε ρεύμα» ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών. Ξεκινώντας από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής το Σάββατο 11 Ιουνίου, o Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη θα οργώσουν τη χώρα προσκαλώντας μας με τραγούδια και χορούς, ανταμώματα και ξεφαντώματα.

Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες-μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here