Κάτι καινούριο από την Έλενα Μεταξά

Συνέντευξη στον Άκη Καρυπίδη
akis@musiccorner.gr

18/2/2010
www.musiccorner.gr

Έλενα Μεταξά

Από το καλοκαίρι ακούμε στα ραδιόφωνα “Κερδίζω Χάνω” στη συνέχεια “Θα πληρώσεις” και τώρα μια νέα διασκευή του “Τότε”..μέσα σε μίσο χρόνο, 3 επιτυχίες.. Μίλησε μου για τα τραγούδια σου..
Το πρώτο μου τραγούδι είναι το Παίζω Κερδίζω Χάνω του Χρήστου Δάντη και είναι απ’ τα αγαπημένα μου. Το επόμενο είναι το Θα πληρώσεις το οποίο είναι του Πάνου Καπίρη και το υπεραγαπώ διότι είναι ηπειρώτικο απ’ όπου κατάγομαι.

Έλενα Μεταξά (feat: Vip)
Τότε
Μουσική : Πάνος Καπίρης
Στίχοι : Φώντας Θεοδώρουαπό την
DigitalRayRecords

Θα κυκλοφορήσει σύντομα και κάποιο ολοκληρομένο album;
Περίπου σε ένα μήνα θα βγει η πρώτη μου δουλειά από την DigitalRayRecords.gr είναι η εταιρεία που πίστεψε σε μένα μαζί με τους επιχειρηματίες του Caramela κύριο Στέλιο Μαρμαρά και Γιάννη Βουτηράκο.

Που εμφανίζεσαι αυτό τον καιρό, με ποιους και πως είναι η συνεργασία σου; Φέτος εμφανίζομαι στο Caramela πλάι στον θρύλο της Ελληνικής μουσικής σκηνής την Κατερίνα Στανίση, όπου καλύτερα δε θα γινόταν για ένα νέο καλλιτέχνη να κάνει ξεκίνημα. Μαζί μας ένας πολλά υποσχόμενος νέος καλλιτέχνης ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός που είναι ο απόλυτος λαϊκός τραγουδιστής και συνεχιστής των ιερών τεράτων του λαϊκού πενταγράμμου (Τερζής, Πάριος) ακόμα και ο Νίκος Κυριακάκης ο κρητικός μας που κατάφερε να παντρέψει τη

Η Έλενα Μεταξά εμφανίζεται στο Caramela Live

μοντέρνα μουσική με την κρητική παράδοση. Η Μαρία Αθανασιάδου, λαϊκή φωνή και παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν και άλλους πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι Vip με την επιτυχία Vendeta, o Gogoua με το καυτό του Show και άλλοι..Η συνεργασία μας με όλα τα παιδιά είναι άψογη γενικά σε όλα και αυτό φαίνεται και στην σκηνή. Όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό, τη διασκέδαση του κόσμου και τίποτα άλλο..

Μέχρι πότε θα είσαι εκεί και ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;
Θα είμαστε μέχρι και το Μάιο στο Caramela, στα επόμενα σχέδια μου είναι να ανέβω στη Θεσσαλόνικη το καλοκαίρι όπου αγαπάνε πολύ τα τραγούδια μου και ανυπομονώ να κάνω εμφανίσεις μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης όπου είναι και μεγάλο μου στοίχημα να κερδίσω το χειροκρότημα τους.

Ποια είναι η σχέση σου με το Διαδίκτυο;
Το Διαδίκτυο είναι ένα απ’ τα πλησιέστερα μέσα μετά την προσωπική μου επαφή απ’ την πίστα με τον κόσμο, οπότε το χρησιμοποιώ και μέχρι

Έλενα Μεταξά

τώρα όλες μου τις δουλειές τις κοινοποιώ μέσα από το Διαδίκτυο, από το facebook, youtube κτλ

Πως μπορούν οι fans να επικοινωνούνε μαζί σου;
Μπορούν να επικοινωνούν μέσω Facebook στο Group μου, στο profile μου μπορούν να βλέπουν τα videos μου στο youtube και το πιο ωραίο είναι να τους υποδέχομαι στο Caramela με τα τραγούδια μου..


Ακούστε:
Παίζω Κερδίζω Χάνω Play
Θα πληρώσεις – Play

Facebook Group: Elena Metaxa | Official Group

Έλενα Μεταξά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here