Οι ΚΥΜΑ μας παρουσιάζουν την πρώτη τους επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία που έχει τίτλο “Κακή Αρχή” και αποτελεί το Soundtrack της ομώνυμης κινηματογραφικής Ελληνικής ταινίας δράσης!

Οι ΚΥΜΑ, το ανερχόμενο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, με το νέο τους τραγούδι “ταράζουν τα ήρεμα νερά” της συμπρωτεύουσας και μας παρουσιάζουν μια διαφορετική μουσική πρόταση.  Το “Κακή Αρχή” είναι μια δυναμική pop-rock σύνθεση, που ακούγεται  με την ένταση δυνατά μιας και τα κιθαριστικά riffs, οι υπέροχες μελωδίες και οι γεμάτοι συναισθήματα στίχοι του, αποκλείεται να σας αφήσουν ασυγκίνητους.

 

kaki_arxi_cover_2016_09_001Το τραγούδι και το video clip κυκλοφορεί παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Την σκηνοθεσία του video clip έχει επιμεληθεί ο Πάρης Γρηγοράκης που είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας “Κακή Αρχή” και περιλαμβάνει αποκλειστικές σκηνές από τα γυρίσματα της σε παράλληλη δράση με το band play του τραγουδιού από τους ΚYMA.

Οι ΚΥΜΑ κυκλοφορούν το τραγούδι τους “Κακή Αρχή” από την Plus Rec / Cobalt Music, παρουσιάζοντας μας έναν φρέσκο ήχο γεμάτο έντονα συναισθήματα που θα αγαπηθεί όχι μόνο από τα ραδιόφωνα και τους ακροατές, αλλά και μέσα από την μεγάλη οθόνη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here