Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Η Σοφία Παπάζογλου μας παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ, το οποίο ακούσαμε και είναι εξαιρετικό. Τίτλος του cd που κυκλοφορεί από βδομάδα από την MLK είναι «Ο χτύπος της καρδιάς μου» και αποτελεί μια επιλογή παλιών λαϊκών τραγουδιών, ενορχηστρωμένα με σύγχρονη άποψη και σημερινό ήχο.

Τραγούδια των Παπαϊωάννου, Γαβαλά, Πάνου, Καλδάρα, Χιώτη, Δερβενιώτη, Βίρβου κ.α. που ερμηνεύτηκαν από μεγάλες φωνές εκείνης της εποχής και για τη Σοφία αποτελούσε όνειρο ζωής να τα ηχογραφήσει και να τα συγκεντρώσει σε έναν δίσκο.

sofia papazoglou cover

Στο album περιλαμβάνονται και τρία ξεχωριστά ντουέτα της Σοφίας Παπάζογλου με τρεις αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο «Φεύγω γεια σου, γεια σου», ο Δημήτρης Μπάσης στο «Δεν υπάρχει για μας χωρισμός» και ο Μπάμπης Στόκας στο «Ο σκληρός χωρισμός».

Από τις δυνατές στιγμές του δίσκου, η συμμετοχή-έκπληξη των Τακίμ σε μία εξαιρετική διασκευή του τραγουδιού «Τα φράγκα μου χαλάω» του Γιάννη Παπαϊωάννου καθώς και οι ερμηνείες της Παπάζογλου στα τραγούδια “Λάθος δρόμο πήραμε καρδιά” και “Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here