Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Η ξεχωριστή παράσταση “Μυστικό τοπίο” που παρουσίασε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις 25/2, 26/2, 28/2 και 03/03 του περασμένου χρόνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα σε cd!

Με τη συμμετοχή της Χορωδίας GraduArti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων), υπό τη Διεύθυνση της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη, καθώς και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων υπό τη Διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ξενάγησε στις τέσσερις αυτές παραστάσεις το κοινό σε ένα «μυστικό τοπίο» της μουσικής.

alkistis protopsalti

Το cd περιλαμβάνει ελληνικά και ξένα τραγούδια που ακούστηκαν στην παράσταση από δημιουργούς που ενέπνευσαν την ερμηνεύτρια, από τον κλασικό Σούμπερτ, τους Πατσιόλα και Ρότα μέχρι τους αγαπημένους της σύγχρονους έλληνες συνθέτες Αντύπα, Κραουνάκη, Σαββόπουλο, Ρεμπούτσικα, καθώς και ό,τι έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό από τη δική της μουσική διαδρομή. Στις συναυλίες της αυτές, η Πρωτοψάλτη συνάντησε για πρώτη φορά το διακεκριμένο αρχιμουσικό Λουκά Καρυτινό, ενώ τις συνθέσεις ενορχήστρωσε ο Κώστας Παπαδούκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here