Τραγωδία στα Τέμπη μετά από μετωπική σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών συμπολιτών μας. Το μοιραίο συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη.

Σε 36 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, ωστόσο η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού ατόμων από τις άμορφες μάζες σιδερικών που μετατράπηκαν πολλά βαγόνια, παραμένει σε εξέλιξη. 85 οι τραυματίες, 66 νοσηλεύονται…

Οι συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2410683175 και 2410683176 της Διεύθυνσης αστυνομίας Λάρισας, προκειμένου να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στην Θεσσαλονίκη και για αυτούς έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία.

Οι επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη που ήταν και ο προορισμός της αμαξοστοιχίας που είχε ξεκινήσει περίπου στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης από την Αθήνα.

Η ελληνική αστυνομία με τον ιατροδικαστή έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρονται οι σοροί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανθρώπινο λάθος με τα δύο τρένα να κινούνται στην ίδια γραμμή, ωστόσο υπάρχει και ενδεχόμενο το ένα τρένο να εκτροχιάσθηκε και να έπεσε στο άλλο στην άλλη ράγα. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here