Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Λίγο μετά την λήξη των πολύ επιτυχημένων εμφανίσεών τους μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα στη σκηνή της Ιεράς Οδού, οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, συνεχίζουν παρέα οι δυο τους, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.  Μια από τις στάσεις αυτής της περιοδείας είναι και η Θεσσαλονίκη, στην οποία επιστρέφουν μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του Νοεμβρίου.

vitali-glykeria

Αυτή τη φορά αναμένεται να συναντηθούν στη σκηνή του Recital live Stage για τις μέρες των εορτών του Πάσχα. Έτσι λοιπόν το Σάββατο μετά την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα θα παρουσιάσουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια, σταθμούς από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους τραγουδοποιούς του καιρού μας.

Η Ελένη και η Γλυκερία, με αποσκευές τα υπέροχα τραγούδια τους, που υποστηρίζουν όχι μόνο με το σπάνιο ταλέντο τους αλλά και την ψυχή τους, μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική, πάθος και αλήθεια. Μαζί τους οι νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές Μυρτώ Ναούμ και Βασίλης Προδρόμου και μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, με την μουσική επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here