Νοέμβριος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : GO Productions

Μετά το ντεμπούτο άλμπουμ “Φιγούρα στο δρόμο” (που κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή από την GO Music Productions, τον Ιούνιο του 2010), ο γιωργος οικονομου, επιστρέφει με 11 νέα τραγούδια που σηματοδοτούν το δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Μες στη σιωπή μου” (Δεκέμβριος 2011).

Με ανάμεικτα συναισθήματα για τη φιλία, τον έρωτα, την κοινωνική αδικία, τη ζωή και το θάνατο, θέτει τον εαυτό του σε πλήρη έκθεση προς το κοινό του και τους ανθρώπους που θέλουν να αφεθούν στη μαγεία της μουσικής. Με συνεχή ανατροπή συναισθημάτων, άλλοτε νιώθει κλεισμένος και εγκλωβισμένος στον εαυτό του, και άλλοτε πετάει ελεύθερος στο δικό του ουρανό. Αγριεύει, εξοργίζεται, θλίβεται με όσα συμβαίνουν στη ζωή, ταυτόχρονα όμως, ηρεμεί, χαλαρώνει και ταξιδεύει μέσα από τους στίχους και τις μουσικές του.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την GO Music Productions. Την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering, υπογράφει ο Nikodemos T. και το στούντιο “The Sonic Ark” ο Nikodemos T. uctions. η μοικονομου, επιστρ, με βοηθούς τους Αντώνη Καρακώττα και Γιάννη Αγιόλ. Συμμετέχουν οι καλοί φίλοι και συνεργάτες Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα), Αντρέας Καπετανάκης (μπάσο), Πέτρος Παρασκευάς (κιθάρες), Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο) και Εβελίνα Οικονομίδου (φωνητικά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here