29/3/2012
www.musiccorner.gr

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν στο “EUROMOMENTS” στη μοναδική εκπομπή για τη Eurovison εν Ελλάδι, που επιμειλείται και παρουσιάζει κάθε σάββατο και κυριακή στις 16:00 με 18:00 σε γνωστό Αθηναικό σταθμό στα ερτζιανά fm αλλά και διαδυκτιακά ο πρόεδρος του Ελληνικού σωματείου του INFE GREECE-THE GREEK EUROVISION FANCLUB, Χρήστος Ζαφειρίδης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μελών Μάκης Χαραλαμπόπουλος.

Η εκπρόσωπος της χώρας μας ενημέρωσε ότι έχει προγραμματίσει εμφανίσεις στην Ολλανδία και το Βέλγιο και υπάρχει μια σκέψη για Κωνσταντινούπολη πρίν την αναχώρηση για το μακρινό Αζερμπαϊτζάν και στα πλαίσια ενός μικρού promo tour.

Πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει η Universal να προωθήσει όσο μπορεί καλύτερα το Aphrodisiac διαδικτυακά. Το σωματείο των φανς της απαντήσε ότι κι αυτό με τη σειρά του δεσμεύεται για αυτό και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να  στηρίξει το κομμάτι και εκτός και να το διαφημίσει όσο μπορεί καλύτερα με το διαδύκτιο αλλά και με τις γνωριμίες που έχει ανά την Ευρώπη κάτι που εξάλλου κάνει εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια.

Την ρώτησαν για την κλήρωση. Να υπενθυμίσουμε ότι εμφανιζόμαστε τρίτοι στον Α’ ημιτελικό.

Εκείνη ευδιάθετη όπως πάντα απάντησε ότι “στην αρχή αγχώθηκε λίγο επειδή εμφανιζόμαστε αρχή αρχή, ότι ίσως ότι θα χρειαζόταν λίγος χρόνος να ζεσταθούμε και να νιώσουμε την ενέργεια. Αλλά πιστεύει ότι θα τα καταφέρουμε γιατί πιστεύουμε στο τραγούδι των Δημήτρη Στάσσου Stenstrom-Loof, ότι είναι κάτι φρέσκο και διαφέρει αρκετά από την Ισλανδία που προηγείται και την Λετονία που εμφανίζεται μετά απο την Ελλάδα” Ίσως το 3 να είναι ο τυχερός μας αριθμός κατέληξε!

Απάντησε και στο  πως νιώθει που το τραγούδι  έχει αρκετά έθνικ στοιχεία και αν την αγχώνει που θα παρουσιάσει κάτι τέτοιο.
“Χαίρομαι ιδιαίτερα και θεωρώ ιδιαίτερα καλό οιωνό ότι όσες άλλες συμμετοχές μας είχαν έθνικ στοιχεία τα πήγαν περίφημα στο διαγωνισμό. Μεταξύ αυτών και τη νίκη μας το 2005 με το Number one και την Έλενα Παπαρίζου”.

Από τις φετινές συμμετοχές  ξεχωρίζει την Ισλανδία που εμφανίζεται πριν απο μας και έχει μια πολύ μελωδική και συναισθηματική μπαλάντα, την Κύπρο φυσικά και όπως η πλειονότητα πλέον, τη Σουηδία με μια πολύ πρωτότυπη ερμηνεία…

Αναφέρθηκε και στο πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη αναφορά στις συνεντεύξεις τύπου που θα πάρει μέρος -και όχι μόνον-στην οικονομική κρίση και στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. “Θα το αντιμετωπίσω, έχω προετοιμαστεί γι’ αυτό γιατί πέρα απο την κρίση χρειαζόμαστε ψυχαγωγία και να δώσουμε το παρόν μεσα απο την μουσική. Στεκόμαστε στα πόδια μας”…

Στα στοιχήματα παίζει και φέτος ψηλά η Ελλάδα και τη ρωτήσαν  πως νιώθει γι′ αυτό :
Εξήγησε πως είναι πολύ μεγάρο βάρος και άγχος να θεωρείται ένα απο τα φαβορί.Το ίδιο ένιωθε και για τον Ελληνικό τελικό. “Μπορώ μόνο να υποσχεθώ ότι θα δουλέψω όσο μπορώ για να μας βγάλω ασπροπρόσωπους. Θέλω να ανέβω στη σκηνή και να το απολαύσω” κατέληξε…

Πριν το τέλος της συνομιλίας η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΡΤ και της Universal που ήρθαν σε συμφωνία, ότι για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση μας το κατάλληλο πρόσωπο για τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία του τραγουδιού είναι ο κ. Κωνσταντίνος Ρήγος. Είναι μεγάλη τιμή που δέχθηκε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αναλάβει την Ελληνική Αποστολή. Πέρυσι ήταν ο υπεύθυνος για την σκηνοθεσία του Watch my Dance. Εδώ η Ελευθερία επισήμανε ότι θα γίνουν άλλα πράγματα σε σχέση με την περσινη αποστολή. Ο κ.Ρήγος είναι γεμάτος ιδέες που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Το INFE GREECE  την ευχαρίστησε διαίτερα για την συνομιλία που είχαν μαζί της της υποσχέθηκαν ότι θα συναντηθούν ξανά σύντομα και σίγουρα πριν το ταξίδι στο Μπακού, και της ευχηθήκαν για μια ακόμα φορά καλή επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here