9/3/2012
www.musiccorner.gr

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα 4D του “Allou fan park“, event στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι του φετινού ελληνικού τελικού της Eurovision και διοργάνωσε το ελληνικό Eurovision Fan Club INFE Greece που δημιουργήθηκε το 1988 και είναι ένα από τα παλαιότερα και πλέον αναγνωρισμένα fan clubs στην Ευρώπη.

Ο φωτογράφος του Music Corner, Θανάσης Μαϊκούσης, ήταν εκεί και “κράτησε” με το φακό του στιγμές από την όμορφη βραδιά! Δείτε τις παρακάτω, σε αποκλειστικότητα από το MusicCorner.gr ! Μαζί το σχετικό δελτίο τύπου που μας απέστειλε το Eurovision Fun Club…

Όλοι μαζί μπροστά στο φακό του MusicCorner.gr

——————

Και “ναι” το Ελληνικό Σωματείο Φίλων διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision – ΙNFE GREECE έφερε τους υποψήφιους της φετινής Eurovision στο ALLOU!FUN PARK!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η χτεσινή συνάντηση του Ελληνικού σωματείου φίλων της Eurovison “INFE GREECE” με τα 4 υποψήφια τραγούδια της φετινής διοργάνωσης. Ο μαγικός χώρος του Allou!fun park ,ήταν αυτός που μας φιλοξένησε μέσα σε μια μαγεία χρωμάτων και “παιχνιδιών”. Ο γνωστός χώρος στο Ρέντη, άνοιξε εχθές στις 22:00 τις πόρτες του για να υποδεχτεί την Δώρα, την Ελευθερία Ελευθερίου, τις Cassiopeia και τους Velvet Fire.

7 Νέα παιδιά με όρεξη και ταλέντο, με μεράκι και αγάπη “όπως μας δήλωσαν” για αυτό που εμείς αγαπάμε και λέγεται “Eurovision song contest”…

Cassiopeia

Η αίθουσα 4d του Allou! Fun park, ήταν ειδικά διαμορφωμένη με έναν καταπληκτικό μπουφέ προσφορά του σε όλους εμάς, με την αμέριστη συμβολή του livestage.gr στην ηχητική κάλυψη της βραδιάς για να υποδεχτεί όλους τους συμμετέχοντες.

Η κάμερα του STAR ήταν εκεί για τις “πρώτες” δηλώσεις και η βραδιά ξεκινούσε.

Παρουσιαστής μας ο Mr Geronimo Groovy και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής μας Τάκης Φωτίου ο οποίος μας γνώρισε 4 τραγούδια που θα διαγωνισθούν την επόμενη Δευτέρα στον τελικό της ΕΡΤ.

Velvet Fire

7 συμπαθέστατα νέα παιδιά που δε δίστασαν να φωτογραφηθούν με τους fans τους να μας γνωρίσουν ποιοί είναι, τι ονειρεύονται, τι προσδοκούν, αλλά και να καταχειροκροτηθούν απ όσους αγαπάνε με την ευρύτερη έννοια την μουσική.

Τα video clips ξεσήκωσαν την αίθουσα και δίχασαν (;) το κοινό για το ποιός πρέπει να πάρει το εισιτήριο για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Την έκπληξη το ALLOU!FUN PARK! τους την κράτησε για το τέλος Προσέφερε μια “βόλτα” στις φετινές υποψηφιότητες στο …ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!

Το happening ήταν άκρως επιτυχημένο και τα “παιδιά μας” το καταευχαριστήθηκαν -όπως δεν σταματούσαν να μας δηλώνουν!

Dora

Παρούσα φυσικά στη βραδιά μας και η εταιρεία Universal δια του εκπροσώπου της Μιχάλη Παπανικολάου και των συνεργατών του, “άγρυπνος φρουρός “για τους καλλιτέχνες της, που συνοδεύονταν από τον χορογράφο της φετινής διοργάνωσης Νικ Μαριάνο.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου του INFE Romania και της συνεργάτιδας του που παραβρέθηκαν στην συνάντηση – γνωριμία του σωματείου μας με τις φετινές υποψηφιότητες.

Παρόντες και όλοι εσείς οι απλοί φάνς, τα μέλη του Ελληνικού σωματείου φίλων του θεσμού, όσοι καταφέρατε να εξασφαλίσετε την “είσοδο” σας από τα μέλη μας.

Ελευθερία Ελευθερίου

Σ’ αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τον φιλόξενο χώρο του ALLOU!FUN PARK!, τον μουσικό ιστότοπο “MUSICCORNER.GR” για την πολύτιμη βοήθεια του και παρουσία του. Και την εταιρεία LIVE STAGE.GR, τον dj Zan για τις μουσικές επιλογές του, τον νικητή του I.N.F.EVISION 2011 Γιάννη Μωραΐτη. την Ηρώ Ηλιοπούλου, τον συνθέτη Δημήτρη Γρυδάκη, έναν έναν προσωπικά εσάς τα μέλη μας και μη, για την πολύτιμη και ουσιαστική παρουσία σας και σε αυτήν την πολύ όμορφη βραδιά που άφησε ικανοποιημένο και τον πιο δύσκολο κριτή. Και φυσικά τον πρόεδρο του σωματείου Χρήστο Ζαφειρίδη όπου με τους συνεργάτες-φίλους του ετοίμασαν και αυτό το happening!

Αυτό είναι το INFE GREECE!Το Greek eurovision fanclub.

Ετοιμοπόλεμο ενωμένο επιτυχημένο!

και στο ...σπίτι του τρόμου!!!

Δείτε περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner.gr από το event

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. THANK YOU MUSIC CORNER FROM INFE GREECE/GREEK EUROVISION FANCLUB 🙂 AND GOOD LUCK GREECE!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here