4/3/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μιχάλης Παπαϊωάννου

Όπως είχαμε αναφέρει ήδη, ο ελληνικός τελικός θα λάβει χώρα στις 11 Μαρτίου, με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δέσποινα Βανδή. Η βραδιά θα στηριχτεί κυρίως σε παλαιότερες ελληνικές συμμετοχές, αφού κλείνουμε φέτος 40 χρόνια στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

eurovision_greece_heart_2014_01_01

Φέτος, δε θα χρειαστεί ο Γίωργος Καπουτζίδης να μεταμφιεστεί όπως παλιά και να μας θυμίσει ελληνικές συμμετοχές, γιατί πολύ απλά , πολλοί είναι οι καλλιτέχνες , όπως φημολογείται, που δέχτηκαν να συμμετάσχουν ως guest stars στον ελληνικό τελικό, έτσι ώστε να θυμηθούμε ξανά οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι, τις συμμετοχές του τότε, σε διαφορετικές εκτελέσεις.

Έτσι, το ‘Μάθημα Σολφέζ’ , με τους Πασχάλη , Μαριάννα Τόλη και Ρόμπερτ Ουίλιαμς, και πιθανά την Μπέσσυ Αργυράκη, θα ξαναζωντανέψει στη σκηνή μαζί με το συγκρότημα Μέλισσες.

Η Ελπίδα μαζί με την Τάμτα, θα δώσει έναν πιο φρέσκο ρυθμό στον ‘Σωκράτη’.

Η μοναδική Σοφία Βόσσου μαζί με την Demy, θα μας υπενθυμίσει, σε ποια εποχή βρισκόμαστε, γιατί ο καιρός αρνείται να μας το δείξει, τραγουδώντας το αδικημένο τότε βαθμολογικά , ‘Άνοιξη’.

Η γλυκύτατη Καλομοίρα, με τον Claydee, θα μας πουν το Secret Combination.

Τέλος, η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή, μαζί με τους Vegas, θα ερμηνεύσει το ‘Ελλάδα, χώρα του φωτός’, και αναρωτιόμαστε αν θα φοράει το ίδιο sexy φόρεμα με τότε.

Πιθανολογείται η συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου, και των Κόζα Μόστρα.

Την Τετάρτη στις 5 Μαρτίου θα ακούσουμε και για πρώτη φορά τα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here