21/3/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει η Κυριακή Μπαμπάνη

 Η 37η και τελευταία συμμετοχή για τη φετινή Eurovision παρουσιάστηκε και πρόκειται για τη Ρωσία που επέλεξε με απευθείας ανάθεση τις 17χρονες δίδυμες Tolmachevy Sisters με το τραγούδι “Shine”.

eurovision_rwsia_shine_tolmachevy_sisters_2014_03_001

Η φετινή ρώσικη συμμετοχή έχει έντονο «άρωμα Ελλάδας» αφού το κομμάτι το έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος που τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να δίνει τραγούδια του σε διάφορες χώρες για το διαγωνισμό, όπως πέρυσι με το Αζερμπαϊτζάν και το Hold me που κατέκτησε τη 2η θέση στο τελικό. Συνδημιουργοί της ρώσικης συμμετοχής είναι ο ρώσος σούπερ–σταρ Philipp Kirkorov, John Ballard, Ralph Charlie και ο  Gerard James Borg.

Η Maria και η Anastasiya Tolmachevy αποτελούν τις Tolmachevy Sisters και είναι γνώριμες στους eurofans μιας και το 2006 είχαν κερδίσει τη Εurovision junior για τη χώρα τους.

Η Ρωσία διαγωνίζεται φέτος στο πρώτο ημιτελικό στις 6 Μαΐου ενώ στον ίδιο ημιτελικό διαγωνίζονται και αρκετές από τις χώρες συμμάχους της κάτι που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να μη την δούμε και στον φετινό τελικό! Η μοναδική νίκη της χώρας στο διαγωνισμό ήταν το 2008 με τον σουπερ σταρ Dima Bilan. Και όχι! φέτος δε θα τα δείτε διπλά, δεν θα ψηφίσετε για δύο αλλά για μία χώρα που μας προειδοποιεί ότι σκοπεύει να λάμψει … Για να το δούμε λοιπόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here