Φεβρουάριος 2012
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Heaven

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,ο ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Κωνσταντίνος Γαλανός,  ο οποίος μας έχει χαρίσει στο παρελθόν υπέροχα μελωδικά ερωτικά τραγούδια, προσφέρει το δικό του δώρο σε αυτούς που βρίσκουν αλλά και που …χάνουν αγάπη!

«Ας χάνω αγάπη» είναι ο τίτλος του 3του προσωπικούτου album που κυκλοφορεί από τη Heavenκαι το οποίο περιέχει 12 καινούργια τραγούδια, με την υπογραφή σημαντικών δημιουργών, όπωςο Γιώργος Μουκίδης, ο Γαβριήλ Γαβριήλογλου, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Αργύρης Αράπης, ο Γιάννης Μπαγουλής, ο ΜινασιάνΧριψιμέ και φυσικά ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ο οποίος σε αυτήν την δισκογραφική του δουλειά εμφανίζεται πιο ώριμος από ποτέ.

Ανάμεσά τους 4 ήδη μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες: το «Να πας», το «Για σένα μόνο», το «Τηλέφωνο», το «Έξω απ’ την πόρτα μου». Ο Κωνσταντίνος Γαλανός είναι άλλωστε από τις πιο αγαπημένες φωνές στο ραδιόφωνο και κατ’ επέκταση στην ψυχή του κόσμου και κάθε νέο του τραγούδι αποτελεί είδηση! Με το νέο του albumμας συνεπαίρνει για άλλη μία φορά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here