26/9/2014
www.musiccorner.gr

Στις 12 Οκτωβρίου οι Γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Οι γυναίκες γιατροί και οι γυναίκες ασθενείς. Οι γυναίκες που δίνουν σημαντικές μάχες για την ίδια την ζωή παίρνουν μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που στέλνει δυνατό μήνυμα ελπίδας! Το 1ο Forum ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ στο πλαίσιο της Ημερίδας που διοργανώνει στις 12 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλεί γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες για μία συναυλία με τίτλο «ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ». Η δύναμη που δίνει η γιορτή, η χαρά και η νίκη της ζωής, το ίδιο το τραγούδι, αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας, έχει ξεχωριστή θέση εδώ, θεραπεύει και συντροφεύει.

Ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η ηθοποιός Νένα Μεντή ενώνουν τις φωνές τους υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λίνας Νικολακοπούλου και συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής.

gynaikes_ogkologia_2014_09_01

Η σπουδαία στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου στηρίζει το όραμα του FORUM Γυναίκες στην Ογκολογία και δημιουργεί ένα πρωτότυπο concept, μια μουσική γιορτή με τίτλο «ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ», μια φράση δανεισμένη από ένα από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια της, μια παρότρυνση για αισιοδοξία και πίστη σε δεκάδες χιλιάδες ασθενείς και στους γιατρούς τους που δίνουν καθημερινή μάχη δίπλα τους. Οι καλλιτέχνες συνοδευόμενοι από επταμελή ορχήστρα εκλεκτών μουσικών στηρίζουν ολόψυχα την πρωτοβουλία των ‘Γυναικών στην Ογκολογία’. Η συμμετοχή τους αυτή στοχεύει στο να βοηθήσουν το δύσκολο έργο των Ελλήνων Ογκολόγων και κυρίως των γυναικών που για πρώτη φορά ανοίγουν έναν δίαυλο απευθείας επικοινωνίας μεταξύ της γυναίκας γιατρού στην ογκολογία και της γυναίκας ασθενούς.

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, με κύριους στόχους την προώθηση του διαλόγου για ευκαιρίες, λύσεις, απαντήσεις σε κοινά προβλήματα, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών ογκολόγων, αλλά και ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα – ασθενή με καρκίνο.

Τα έσοδα από τη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής θα δοθούν για την οικονομική υποστήριξη γυναικών με καρκίνο, δημιουργώντας ένα ‘μόνιμο ταμείο’ για την κάλυψη διαγνωστικών μοριακών εξετάσεων που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία, όπως πχ γενετικός έλεγχος και συμβουλευτική για κληρονομική προδιάθεση, αλλά και άμεση βοήθεια ανασφάλιστων γυναικών με καρκίνο μέσω κοινωνικών ιατρείων και άλλων φορέων, ανά την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα.

Στις 12 Οκτωβρίου αξίζει να είμαστε όλοι εκεί, να στηρίξουμε έμπρακτα το έργο αυτών των γυναικών και των ασθενών, να τραγουδήσουμε μαζί τους και να κάνουμε δυνατά τα αδύνατα!

Τραγουδούν: Γιάννης Κότσιρας Ελένη Τσαλιγοπούλου Zαχαρίας Καρούνης Συμμετέχει η ηθοποιός Νένα Μεντή Καλλιτεχνική διεύθυνση: Λίνα Νικολακοπούλου

Μέγαρο Μουσικής – Αίθουσα “Αλεξάνδρα Τριάντη”

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 25 Α’ ΖΩΝΗ, 20 Β’ ΖΩΝΗ, 15 Γ’ ΖΩΝΗ, 12 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ

Προπώληση εισιτηρίων: Tαμεία του Μεγάρου Mουσικής
Τηλ. 210 7282333

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here