30/5/2011
www.musiccorner.gr

Μία και μοναδική συναυλία στην μουσική σκηνή “ΟΞΥΓΟΝΟ”, την Πέμπτη 2 Ιουνίου, με την ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της, “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ“, σε μουσική και στίχους Άρη Κλεισούρα, Βασίλη Καζούλη, Ηλία Κατελάνου και της ίδιας, καθώς επίσης και ξεχωριστά τραγούδια του ξένου και του ελληνικού ρεπερτορίου, από Loreena Mc Kennit, Edith Piaf, Dulce Pontes, Julie London, Scorpions, M.Mena, C. Emerald, Zaz, μέχρι Μάνο Χατζηδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Aπ. Καλδάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Κωστή Μαραβέγια, Ν. Ξυλούρη, Τ.Τσανακλίδου, Σωκράτη Μάλαμα, Μίλτο Πασχαλίδη κλπ.

Παράλληλα, θα παρουσιάσει κάποια από τα ολοκαίνουρια και ακυκλοφόρητα ακόμα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της, σε μουσική Γιάννη Νικολάου, ο οποίος και θα παρευρεθεί ως special guest της Αντιγόνης, ερμηνεύοντας και παλιότερες επιτυχίες του, όπως τα “Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε”, “Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω” και άλλα.

Την Αντιγόνη συνοδεύουν οι δεξιοτέχνες μουσικοί :
Κώστας Αναδιώτης (πιάνο/πλήκτρα)
Νίκος Αναδιώτης (ακουστική κιθάρα)
Πέτρος Δραγούμης (ακουστικό μπάσο, φωνή)
Βασίλης Παπαδόπουλος (κρουστά)

Η συναυλία θα ανοίξει με το συγκρότημα “ΜΙΚΡΟΒΙΑ”, αποτελούμενο από τους ταλαντούχους μουσικούς Κοσμά Παφίτη και Aλέξανδρο Μαγιάφα, και θα πλαισιωθεί με τις ατμοσφαιρικές εικόνες και βίντεο – projection στην κεντρική οθόνη από τον Μιχάλη Μπουσούνη.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Ώρα εισόδου: 22:00
Είσοδος: 10 € (+3 € το ποτό)

Οξυγόνο Live!
Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού)
Νέος Κόσμος
ΤΗΛ. 210 9240740

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here