O Sandro, o ταλαντούχος καλλιτέχνης που επιλέχθηκε από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, παρουσιάζει το τραγούδι «Running», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Γεμάτο ξεσηκωτικά beats και δυναμισμό και με τα εκπληκτικά vocals του Sandro, το «Running» είναι ένα pop dance anthem που ξεχωρίζει και θα γίνει αμέσως ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού.

Το «Running» συνοδεύεται από ένα minimal αισθητικής και γεμάτο νόημα music video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη. Μέσα από visual effects, χρωματικές αντιθέσεις και special background performances, ο Sandro και το «Running» στέλνουν το μήνυμα πως οι νέοι πρέπει να ορθώνουν το ανάστημά τους και να «μάχονται» απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Running» υπογράφουν ο Alfie Arcuri, ο Sebastian Rickards, ο Octavian Rasinariu, ο ίδιος ο Sandro και ο Teo DK, ενώ την παρουσίαση του τραγουδιού επί σκηνής στο Ρότερνταμ έχει αναλάβει ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann.

Σημειώνεται πως η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον 1ο ημιτελικό της Eurovision, στις 12 Μαΐου, με τον Sandro και το «Running» να διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Το «Running» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here