Ο Χρήστος Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ αγαπημένος γνωστός καλλιτέχνης σε πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής. Ξεκίνησε με «Τα παιδιά από την Πάτρα», συνέχισε με μουσικές για σήριαλ, θεατρικά έργα και ταινίες με πιο πρόσφατες δουλειές του «Το κόκκινο ποτάμι» τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη και τη μουσική για τη διασκευή του θεατρικού έργου «Ο Κλέαρχος , η Μαρίνα κι ο Κοντός» του Χάρη Ρώμα.

Η FM Records παρουσιάζει τα δύο νέα του τραγούδια.

«Είπαν πως χάθηκα»
Ερμηνευτής: Μανώλης Μητσιάς
Η δεύτερη συνεργασία του είναι με τον Μανώλη Μητσιά, στον οποίο ο Χρήστος Παπαδόπουλος εμπιστεύεται το ζεϊμπέκικο «Είπαν πως χάθηκα» που ντύνει στιχουργικά η ποίηση της Αγγελικής Κοτσά.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαδόπουλο «Ο Μανώλης Μητσιάς είναι ο τραγουδιστής με το πιο σοβαρό και ωραίο ρεπερτόριο στην δισκογραφία της Ελλάδας. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό πού επέλεξε να τραγουδήσει αυτό το ζεϊμπέκικο».

«Λαϊκή τραγωδία Νίκος Καπετανίδης»
Ερμηνευτές: Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αλέξης Παρχαρίδης

Όπως λέει και ο ίδιος ο δημιουργός για την ιστορία του τραγουδιού:
«Ο Νίκος Καπετανίδης είναι ένας Έλληνας ήρωας του Πόντου που δεν πρόδωσε τη χώρα του με αντάλλαγμα τη ζωή του. Ακόμη και μπρος στο δήμιο ήταν γελαστός. Στη μνήμη του έγραψα μία λαϊκή τραγωδία σε ποίηση Γιώργου Γεωργιάδη, την οποία ερμηνεύουν συγκινητικά ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Αλέξης Παρχαρίδης. Το έργο αυτό και άλλα τραγούδια μου παρουσιάστηκαν στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here