Το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, την πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρωσία και το Ρωσικό Πολιτιστικό και επιστημονικό κέντρο στην Αθήνα, θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην Κεντρική Σκηνή του κτιρίου Τσίλλερ, μια μοναδική συναυλία κλασσικής μουσικής με τίτλο «Ρωσικό ενθύμιο».

Τα κομμάτια θα εκτελεστούν από νέα, ταλαντούχα παιδιά (ηλικίας 9 έως 14 ετών) από τη Ρωσία, τα οποία παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν μεγάλη συναυλιακή εμπειρία στην χώρα τους αλλά και στο εξωτερικό. Όλα τα παιδιά έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς, ενώ αρκετά είναι οικότροφοι των καλύτερων μουσικών ιδρυμάτων στη Ρωσία. Στο Ελληνικό κοινό θα παρουσιαστούν έργα των: Νικολάι Ρίμσκι-Κορσακοβ, Μιχαήλ Γκλίνκα, Αλεξέι Νταβίντοβ, Ευγκένι Ντερμπένκο, Σεργκέι Προκόφιεφ, Νατάν Μιλστέιν, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Πιότρ Τσαϊκόφσκι, Σεργκέι Ραχμάνινοφ, Ντμίτρι Σοστακόβιτς και Ρόμπερτ Σούμαν.

Τα όργανα που θα παίξουν οι μικροί σολίστ είναι: μπαλαλάικα, όμποε, πιάνο, μπαγιάν, βιολί και βιολοντσέλο.

rosiko_entymio_2014_10

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

*Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 210 5288171, από Τετάρτη έως Κυριακή 11:00-16:00.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Το κοινό που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τη συναυλία θα πρέπει να επιβεβαιώσει την παρουσία του στο ίδιο τηλέφωνο έως και την Παρασκευή 24/10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here