Οι Ηλέκτρα ανακοινώνουν με χαρά την επερχόμενη κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους με τίτλο “Δώμα”.

Το “Δώμα” είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης του κιθαρίστα και τραγουδιστή Βασίλη Ζερβακάκη (Dead City Jets) και του ντράμερ Χρήστου Βαγιόπουλου (Ονειροπαγίδα) όταν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ενέργεια τους σε ένα νέο πρότζεκτ, δουλεύοντας τα τραγούδια του πρώτου. Τα εννέα τραγούδια του άλμπουμ “Δώμα”,  είναι αντιπροσωπευτικά της εξέλιξης και της δημιουργικής πορείας τους. Με συνεχή ροή και κίνηση, αντλούν έμπνευση  από τις αναφορές τους, ενσωματώνοντας την ενέργεια και τον πανκ πνευματισμό των Clash με τον χορευτικό παλμό των Talking Heads.

Η ηχογράφηση του άλμπουμ έγινε το καλοκαίρι του 2022 σε παραγωγή του Χρήστου Λαϊνά (Ονειροπαγίδα, Φοίβος Δεληβοριάς, Παύλος Παυλίδης, Kid Moxie).

Την ομάδα των Ηλέκτρα συμπληρώνουν, από το 2023,  δυο ακόμα μουσικοί με παρελθόν στην ελληνική μουσική σκηνή: ο κιθαρίστας Κώστας Βλάχας και ο μπασίστας Νίκος Παπαδημητρίου (αμφότεροι από το γκρουπ Μέντα).

Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια εδώ:
https://soundcloud.com/electraband-238060457/sets/doma/s-O20PxVCBlnO?si=e7a377bb7aa04c9eab478b6e1762637c&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here