Σειρά της Ελλάδας και της Στεφανίας Λυμπερακάκη να ανέβει στη σκηνή της Ahoy Arena του Ρόττερνταμ, στα πλαίσια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, καθώς σήμερα διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός. Σ’ αυτόν συμμετέχουν συνολικά 17 χώρες, με τις 10 καλύτερες να προκρίνονται στο τέλος για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Εκεί θα συναντήσουν τις 10 καλύτερες του πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα στις οποίες έχει προκριθεί πλέον και η Κύπρος + τις γνωστές πλέον big-5 του θεσμού που εμφανίζονται πάντα στον τελικό …με το έτσι θέλω!

Δικαίωμα ψήφου σήμερα έχουν οι χώρες που συμμετέχουν στον ημιτελικό, καθώς και η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία. Η Κύπρος δεν συμμετέχει σήμερα στην ψηφοφορία.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη συμμετέχει στον διαγωνισμό με το τραγούδι “Last dance” των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Η χορογραφία είναι του Φωκά Ευαγγελινού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε λίγα στιγμιότυπα από την εμφάνιση της Ελληνικής συμμετοχής στις τελικές πρόβες πριν τον δεύτερο ημιτελικό. Φαίνεται πως έχει γίνει καλή δουλειά φέτος!

Και αυτός ο ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρα Ελλάδος και φροντίστε να είστε από νωρίς στους δέκτες σας, καθώς η Ελλάδα δεν θα αργήσει πολύ να βγει στη σκηνή, αφού διαγωνίζεται στην τέταρτη θέση. Η μετάδοση θα γίνει όπως πάντα από την ΕΡΤ, σε σχολιασμό Γιώργου Καπουτζίδη και Μαρίας Κοζάκου.

Επί σκηνής παρουσιαστές της βραδιάς οι Σαντάλ Γιάνσεν, Εντσίλια Ρόμπλεϊ, Γιαν Σμιτ και Νίκι ντε Γιάγκερ.

Πάμε να δούμε τη συνολική σειρά εμφάνισης των χωρών στον δεύτερο ημιτελικό:

  1. Άγιος Μαρίνος – Adrenalina
  2. Εσθονία – The Lucky One
  3. Τσεχία – Omaga
  4. Ελλάδα – Last Dance
  5. Αυστρία – Amen
  6. Πολωνία – The Ride
  7. Μολδαβία – Sugar
  8. Ισλανδία – 10 Years
  9. Σερβία – Loco Loco
  10. Γεωργία – You
  11. Αλβανία – Karma
  12. Πορτογαλία – Love Ιs Οn Μy Side
  13. Βουλγαρία – Growing Up Is Getting Old
  14. Φινλανδία – The Dark Side
  15. Λετονία – The Moon Is Rising
  16. Ελβετία – Tout l’ Univers
  17. Δανία – Øve os på hinanden

Τα φαβορί:
Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες τα απόλυτα φαβορί του δεύτερου ημιτελικού είναι η Ελβετία και η Βουλγαρία με την Ισλανδία να τις ακολουθεί από κοντά.
Η Φινλανδία εμφανίζεται ως το τέταρτο φαβορί και η Ελλάδα ως το πέμπτο…

Παρακάτω δείτε τα επίσημα video clip των φαβορί Ελβετίας και Βουλγαρίας:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here