Επειδή (όπως έλεγε και ο μέγας φιλόσοφος) μονάχα η επανάληψη προσφέρει την γνήσια αποκαλυπτική εμπειρία και όπως θα προσθέταμε εμείς ο αγώνας ενάντια στην ματαιότητα είναι διαρκής (όπως και η γόνιμη μελαγχολία των καιρών) ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις μαζί με τους ανέμους και τις τύψεις του φθινοπώρου για μια «Δευτέρα Παρουσίαση». Ο νέος του δίσκος «Η Εποχή Των Σκουπιδιών» είναι ένα στοίχημα διαρκείας σε ήχο ηλεκτρικό, γνώριμο αλλά και πρωτάκουστο.

famellos_afisa_2018_10_001

Με ένα νέο σχήμα δοκιμασμένο πια σε πλήρη ανάπτυξη θα ανεβεί στην σκηνή του club του Σταύρου του Νότου για μια και μοναχική βραδιά την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Και πάλι, και φίλοι του – επαγγελματίες της μουσικής πρόκειται να συνδράμουν, ως συνήθως με την ιδιότητα του ερασιτέχνη. Και ξανά εικόνες και απρόσμενα στιγμιότυπα θα καταγράφουν, στιγμές με λάμψη ή χωρίς, χαμόγελα που θα φωτίσουν και θα σβήσουν.

Για να μην γελιόμαστε όμως, αν μείνει κάτι τελικά από όλα αυτά, θα βρίσκεται έξω από την εικόνα. Ή κάπου σε μια ρωγμή στο κάδρο, στην σκηνή, στο ανοιχτό πεδίο όπου συνεχίζουμε το αληθινό ταξίδι. Εκεί όπου καμία συσκευή δεν μπορεί να μας αιχμαλωτίσει…

Αλέκος Βουλγαράκης: κιθάρες
Στέφανος Δανιηλίδης: πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά
Βαγγέλης Κατσαρέλης: τρομπέτα
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: μπάσο, φωνητικά
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου
Ώρα προσέλευσης: 21:30

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 35- 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Είσοδος: 13€ με μπύρα/κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here