18/2/2011
www.musiccorner.gr

Σε ένα κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, η Φωτεινή Δάρρα έδωσε μια μοναδική παράσταση την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου με εξαιρετικές ερμηνείες σε μια άρτια σκηνοθετημένη παράσταση από την ίδια.

Η Φωτεινή Δάρρα, «ξανασύστησε» με έναν σύγχρονο τρόπο αγαπημένα και δημοφιλή τραγούδια και ενθουσίασε το κοινό οδηγώντας το στα ερωτικά τοπία της διεθνούς και ελληνικής μουσικής Σκηνής. Στην ξεχωριστή αυτή μουσική παράσταση, η Φωτεινή Δάρρα υποδύθηκε μια ηθοποιό του μουσικού θεάτρου που ξαναζεί μέσα από τις αναμνήσεις της περασμένους έρωτες, σημαντικές στιγμές πάνω στη σκηνή, αλλά και τη μοναξιά του καλλιτέχνη όταν τα φώτα σβήνουν.

Έχοντας στο πλευρό της την ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων (υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Οικονόμου) αλλά και δέκα σολίστες, έδωσε «άλλον αέρα» σε πασίγνωστες μελωδίες  του Μάνου Χατζιδάκι, του Nat King Cole, του Μίμη Πλέσσα, του Cole Porter, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, του Κώστα Γιαννίδη, των Queen κ.ά.

Η ερμηνεύτρια κατάφερε να δώσει το δικό της προσωπικό στίγμα σε μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίες φωνές όπως: η Νάνα Μούσχουρη, η Barbra Streisand, o Nat King Cole, η Emma Shapplin, η Γιοβάννα, η Τζένη Βάνου, ο Freddie Merqury κ.ά.

Τη Φωτεινή τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Μίμης Πλέσσας, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Λιάνης, ο Γιάννης Χουβαρδάς, ο Λάμπης Ταγματάρχης, κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here