Η Afrogreco Music Entertainment επιμελείται καλλιτεχνικά μια σειρά ζωντανών μουσικών παραστάσεων στο ατμοσφαιρικό foyer του ιστορικού Θεάτρου Τζένη Καρέζη.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου και λίγες ημέρες πριν την γιορτή των Ερωτευμένων η Τζένη Χατζοπούλου στο Πιάνο και τη φωνή με τη συνοδεία των αδερφών Λυδία και Ερωφίλη Παναγιωταρέα στο Τσέλο και το Φλάουτο αντίστοιχα, παρουσιάζει την μουσική παράσταση με τίτλο “Hunting Love Songs”. Μια μουσική βραδιά με διεθνή τραγούδια αγάπης παιγμένα και διασκευασμένα με μια πιο απόκοσμη και στοιχειωμένη ματιά.

Τι μετράει ως «στοιχειωμένο τραγούδι»; Δεν χρειάζεται να είναι μια μπαλάντα που τραγουδιέται με απαλή φωνή. Ούτε πρέπει να είναι κάτι που σε κάνει να κλαις κάθε φορά που το ακούς. Ένα στοιχειωμένο τραγούδι είναι ένα τραγούδι με συναισθηματική ψυχή – ένα τραγούδι που ξετυλίγει κάτι μέσα σου. Ίσως βοηθά να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου φέρνοντάς τα στην επιφάνεια ή διατυπώνει ένα συναίσθημα που νόμιζες ότι είχες μόνον εσύ.

Μέσω μιας ειδικής αλχημείας, το στοιχειωμένο τραγούδι αγάπης μπορεί να δώσει στον ακροατή του μια καθαρτική απελευθέρωση. Κρύβει μια λάμψη ελπίδας που χρειαζόμαστε σήμερα, καθώς η πανδημία απλώνεται και η επιστροφή στην κανονικότητα μπορεί να μοιάζει θολή. Αυτή η συλλογή κομματιών είναι ένα παράθυρο σε εμπειρίες λύπης, αγώνων και χαμένων ιστοριών αγάπης που πήγαν στον παράδεισο.

Τζένη Χατζοπούλου – Πιάνο, Φωνή, Ενορχηστρώσεις
Λυδία Παναγιωταρέα – Τσέλο
Ερωφίλη Παναγιωταρέα – Φλάουτο, Φωνή
ArtWork: Ελίζα Ζαρίφη

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου
Ώρα Έναρξης : 21.45
Διάρκεια: 1.30 ώρα

Θέατρο Τζένη Καρέζη
Ακαδημίας 3, Αθήνα

Τιμή Εισιτηρίου: 8 ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here