Λόγω των τελευταίων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, η σημερινή συναυλία της Ανδριάνας Μπάμπαληκαι του Rous στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς), αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

 

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους συνεργάζονται για πρώτη φορά, διαπιστώνοντας πως έχουν ένα κοινό μουσικό κώδικα. Γεννημένοι τον ίδιο μήνα της ίδιας χρονιάς, με διαφορά ημερών, θυμούνται τις μουσικές καταβολές τους που τους έφεραν στο σήμερα. Από Τρύπες και Ξύλινα σπαθιά, Nίκο Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωσταντίνου, Παπάζογλου και Μάλαμα.

babali_rous_2015_06_001

Και φυσικά το δικό τους υλικό. Από το συντριπτικό χιτ “Εξαιρέσεις” του Ρους, το “Ενα φιλί” που έγραψε για τη Χαρούλα Αλεξίου, το “Κόκκινο φως”, “Μαριονέττες” αλλά και τα τραγούδια της Μπάμπαλη “Μοίρα μου έγινες”, “Δες καθαρά”, “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου”, “Γίνε κομμάτια” και τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά, όπως “Τ’ ακουστικά”.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Ηλίας Καλούδης: Πλήκτρα
Σίμος Σιμεωνίδης: Κιθάρες
Παύλος Μοναστηριώτης: Τύμπανα

Τη συναυλία ανοίγουν το μουσικό σχήμα με τις Γεωργία Αγγέλου και Ιωάννα Μπάλτα και τα συγκροτήματα Bresta + και Μεθυσμένοι με νερό.

Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 192),

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

3 Ιουλίου 2015, Ώρα: 19.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here