Γράφει η Μαρία Αβραμίδου

Σε έναν κόσμο όπου οι Σούπερ Ήρωες έχουν κηρυχθεί παράνομοι, η Ελαστίνα, κατά κόσμον Helen Parr (Holly Hunter), η μαμά της πιο… Απίθανης οικογένειας, καλείται να αποκαταστήσει το κύρος τους, ενώ ο κύριος Απίθανος, Bob Parr, (Craig T. Nelson) πρέπει να μείνει πίσω στο σπίτι για να προσέχει τα τρία τους παιδιά…

incredibles2_afisa_2018_06

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τους «Απίθανους» (“The Incredibles”, 2004), ο Brad Bird γράφει και σκηνοθετεί το sequel της ταινίας που είχε αποσπάσει το Oscar Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. «Οι Απίθανοι 2» (“Incredibles 2”) μπορεί να μην διαθέτουν το στοιχείο της έκπληξης και τη σπιρτάδα του πρωτότυπου φιλμ, ωστόσο δεν παύουν να είναι μια πανέξυπνη δημιουργία, η οποία απευθύνεται εξίσου σε μικρούς και μεγάλους, συνδυάζοντας δράση, χιούμορ, ανατροπές και, φυσικά, την υψηλή τρισδιάστατη τεχνική σχεδιασμού των στούντιο της Pixar.

incredibles2_2018_06

Η ταινία μιλά, μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές των ρόλων στη σύγχρονη οικογένεια, τη χειραφέτηση της γυναίκας, τα προβλήματα των εφήβων και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Και όλα αυτά, μέσα σε ένα άκρως επιτυχημένο «περιτύλιγμα» καθαρής ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Σπεύστε να την απολαύσετε στην κανονική ή τη 3D εκδοχή της (μεταγλωττισμένη ή με υπότιτλους), στο αγαπημένο σας –θερινό, κατά προτίμηση– σινεμά.

*Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους σε διανομή από τη Feelgood Entertainment, από την Πέμπτη, 14 Ιουνίου.

—————

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here