Η Δήμητρα Σελεμίδου, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις για την ερμηνευτική της αισθαντικότητα και τις φωνητικές της δυνατότητες, ήδη από τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα, τη συμμετοχή της στον κύκλο «Μάνος Χατζιδάκις» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αλλά και τη συνεργασία της με τον Μάριο Φραγκούλη, έρχεται με μια ανανεωμένη μουσική πρόταση, τις «Συντεταγμένες».

Μαζί με τη νέα της καλλιτεχνική παρέα, η Δήμητρα θα μας παρουσιάσει τις μουσικές της αναφορές και θα μας δώσει ένα ξεκάθαρο στίγμα στον «μουσικό χάρτη» για όσα θα ακολουθήσουν, προσδιορίζοντας με νέο ήχο τραγούδια από τη δισκογραφική της εργασία με τίτλο «Τρίτη Έξοδος» (Στίχοι: Γιάννης Βασιλόπουλος, Μουσική: Σπύρος Παρασκευάκος), όπως επίσης και διασκευές επιλεγμένες με άξονα τον ελληνικό λόγο και το έργο σημαντικών δημιουργών.

Οι «Συντεταγμένες» διαμορφώνουν ένα πρόγραμμα που επιχειρεί να συνδέσει μουσικές μνήμες από πρόσωπα, τοπία και βιώματα που σημαδεύουν τη μετάβαση από την εσωστρέφεια και τους φόβους των εφηβικών χρόνων, στην αποφασιστική διεκδίκηση της προσωπικής ελευθερίας και των ονείρων μας.

Συντελεστές
Δήμητρα Σελεμίδου: Ερμηνεύτρια
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση
Στάθης Σούλης: Πιάνο
Δημήτρης Στασινός: Κιθάρες
Μανώλης Γιαννίκιος: Ντραμς

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
Ώρα: 21:30

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Αίθουσα Κινηματογράφου
Πειραιώς 206, Ταύρος

Τιμές εισιτηρίων
Ειδική τιμή προπώλησης: 12 € (Ισχύει για αγορές μέχρι την ημέρα της παράστασης)
Γενική είσοδος: 14 €
Μειωμένο εισιτήριο: 10 € (*)

Προπώληση
ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, τηλ. 210 3418550

TICKET SERVICES: Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα, τηλ. 210 7234567, ticketservices.gr (Η τηλεφωνική και η online αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας +0,50 € ανά εισιτήριο)

Καταστήματα PUBLIC, tickets.public.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here