Γράφει ο Μιχάλης Παπαϊωάννου

Οι πρώτες πρόβες συνεχίζονται, με την Ελλάδα και την Γιάννα Τερζή αλλά και την Κύπρο με την Ελένη Φουρέιρα, να ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή της Altice Arena της Πορτογαλίας. Την Δευτέρα, έκαναν τις πρώτες δοκιμαστικές πρόβες, που αφορούν κυρίως σε θέματα ήχου, αλλά και από τα video λίγων δευτερολέπτων που δίνονται από την EBU, μιας που απαγορεύονται δημοσιογράφοι να είναι μέσα στις πρώτες πρόβες…

ΕΛΛΑΔΑ
Η Γιάννα Τερζή, εμφανίστηκε μόνη της επί σκηνής, με ένα λευκό φόρεμα, με μακριά μανίκια. Τα χρώματα των φωτισμών πίσω της, είναι σε μπλε και μοβ αποχρώσεις. Το αριστερό της χέρι, είναι βαμμένο μπλε, κάτι που λογικά θα συνδεθεί παρακάτω, μιας και δήλωσαν ότι δεν τα έδειξαν όλα από την πρώτη πρόβα. Ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται, σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος, ενώ στην γέφυρα του κομματιού, πετάγονται καπνοί. Τηλεοπτικά, κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρχουν εφέ. Φωνητικά ήταν μια χαρά. Πέσαμε λίγες θέσεις στα στοιχήματα, αλλά ήταν λογικό. Αναμένουμε την Πέμπτη, που θα δούμε ολοκληρωμένη σε video την δεύτερη πρόβα.

ΚΥΠΡΟΣ
Βγαίνοντας από ένα τούνελ με μπλε φως, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα, κεντημένη όλη με κρύσταλλα Swarovski, σε χρώματα της φωτιάς, και συνοδευόμενη από 4 χορεύτριες, ξεσήκωσε τους πάντες. Αρκετά καλή φωνητικά, με πολύ χορό, σε φωτισμούς κυρίως του κόκκινου και του λευκού, και με πολλές φωτιές, έδειξε πως ένα αουτσάιντερ στα στοιχήματα, γίνεται ξαφνικά φαβορί, αφού από την 17η θέση, πήγε στην 8η. Σαφέστατα και θα είναι μια εμφάνιση, που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Και για να πάρετε μια μικρή γεύση, σας παραθέτω και κάποια από τα μεγάλα φαβορί για φέτος, αν και αναλυτικά θα μιλάμε από αύριο, που θα βλέπουμε όλο το 3λεπτο.

ΙΣΡΑΗΛ

ΕΣΘΟΝΙΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΤΣΕΧΙΑ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

ΒΕΛΓΙΟ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ


Κάποια φαβορί έχασαν θέσεις, κάποια τραγούδια που περνούσαν απαρατήρητα, ανέβηκαν πολύ στις προτιμήσεις, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν ναι μεν, από την δεύτερη πρόβα, αλλά κυρίως μετά τους ημιτελικούς, όπου θα έχουμε σαφή τηλεοπτική εικόνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο MusicCorner.gr…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here