Γράφει ο Μιχάλης Παπαϊωάννου

Τελικά, ούτε Salina, ούτε Sleeping Pillow, ούτε Ηθικόν Ακμαιότατον θα δούμε στην σκηνή της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Η απευθείας ανάθεση είναι πλέον γεγονός, και η επιλογή του Διονύση Τσακνή είναι το συγκρότημα Europond. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι στίχοι θα είναι στα ποντιακά, με μια hip hop διάθεση, όπως όλα δείχνουν, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και στα ελληνικά κάποιοι στίχοι, έτσι για να τους καταλάβουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί.

europont

Ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, πριν ακούσουμε ότι είναι να ακούσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος η Ελλάδα, κατεβαίνει στο θεσμό με μια εναλλακτική πρόταση, κάτι που το ζητούσαμε αρκετοί… Ίσως όχι τόσο εναλλακτική, κάτι λιγότερο θα θέλαμε, αλλά πότε δε ξέρεις. Ο Θεός, είναι μεγάλος και οι παθήσεις στα αυτιά πολλές.

Η χώρα μας πάει για την απόλυτη εμφάνιση όπου ή θα πλασαριστεί μέσα στη δεκάδα (και θα τρίβετε τα μάτια σας και δε θα το πιστεύετε!) ή που ο Τιτανικός θα γίνει “ξαδερφάκι” της συμμετοχής μας και η Celine Dion από μακρυά θα μας τραγουδά το My heart will go on. Κάτι ενδιάμεσο, δε θα υπάρξει. Αναμένουμε σύντομα και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Πάρτε και μια ιδέα για το συγκρότημα, έτσι για να μην σας πιάσουν αδιάβαστους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here