Οι Hrach Altunyan Band είναι μια blues/rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013. Στον ένα χρόνο της ενεργής τους παρουσίας έχουν παίξει σε μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας και έχουν συμμετάσχει σε καταξιωμένα φεστιβάλ και συναυλίες.

hrach altunyan band _ faustΜε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, ο οποίος περιέχει δυναμικά κομμάτια όπως “I’m Gonna Leave You” αλλά και αυθεντικά blues όπως το “Long Way Home”, ο Hrach Altunyan με την ενέργεια του και πλαισιωμένος από την καταπληκτική μπάντα του έρχεται φέτος τον χειμώνα να μας γεμίσει αισιοδοξία και να επαναφέρει ξεχασμένες μουσικές από τα Blues του Muddy Waters, και του John Lee Hooker μέχρι τα γρέζια του Bruce Springsteen.

Οι Hrach Altunyan Band με τον Hrach Altunyan (Κιθάρα-Φωνή), τον Γιώργο Ζαρκαδούλα (Τύμπανα), τον Γιάννη Παναγόπουλο (Μπάσο) και τον Νίκο Καπετάνογλου (Κιθάρα) καταφέρνουν, με την δική τους μοναδική αισθητική, όχι μόνο να ζωντανέψουν τα κομμάτια της αληθινής Blues εποχής αλλά και να τα διασκευάσουν σε μια πιο ενεργητική και δυναμική πραγματικότητα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου τους δίσκου “Long Way Home” οι Hrach Altunyan Band ξεκινάνε την χειμερινή σεζόν με ένα μοναδικό Live στο Faust Bar-Theatre-Arts.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Ώρα έναρξης: 22.30

FAUST
Καλαμιώτου 11
τηλ. 2103234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here