…«Τόσα χρόνια μοιράζομαι μαζί σας μόνο την αλήθεια μου… επιτυχία για μένα είναι οι στιγμές που μιλήσαμε την ίδια γλώσσα, εσείς κι εγώ, οι στιγμές που νιώσαμε το ίδιο συναίσθημα, εσείς κι εγώ… αυτό είναι επιτυχία».

…“Η Artista είναι ένα αυτόφωτο αστέρι που η Τέχνη το διάλεξε ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους για να λάμψει… αυτό είναι η  Artista”…”

Με αυτές τις λέξεις , η Ηρώ, άνοιξε την συναυλία της στον Παρνασσό, Πέμπτη βράδυ, μπροστά σε ένα εξαιρετικό κοινό που μοιράστηκε μαζί της,  τραγούδια και «κουβέντες» που δύσκολα κανείς έχει το θάρρος να τις πει.

irw_2017_05_007

Με ένα έντονα προσωπικό ύφος και την χαρακτηριστική ιδιαίτερη φωνή της, η Ηρώ, ερμήνευσε  με μεγάλη άνεση μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών, παίζοντας  πιάνο, με το πάθος  μιας «Artista».

Η Ηρώ,  σε αυτή τη μοναδική συναυλία, δεν τραγούδησε μόνο. Ταξίδεψε  το κοινό της σε ολόκληρο τον κόσμο, με μοναδικό κριτήριο την άποψη ότι «η μουσική είναι Μια» και δεν χωράνε ταμπέλες, παρά μόνο συναίσθημα και καρδιά.


Άμεση και ειλικρινής, «έπαιξε» το ρόλο της Artista με μοναδική ευκολία σαν να γεννήθηκε γι’αυτό  αφήνοντας στο κοινό της,  μια γεύση νοσταλγίας αλλά και δύναμης. Ερμήνευσε  μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες,  τραγούδια που έχει αγαπήσει αλλά και τραγούδια από το νέο της cd, με το τίτλο “Η Artista”.

Εξαιρετική στιγμή,  η συνάντηση της επί σκηνής, με τον δημιουργό και συνθέτη ενός από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ, το «Αθάνατο νερό», τον Μίμη Πλέσσα.


“Αυτό που κάνεις εσύ – της είπε – είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε όλοι εμείς και δεν μπορούμε”
και συνοδεύοντάς την στο πιάνο, η Ηρώ τραγούδησε  την μεγάλη του επιτυχία “Απόψε σε θέλω” .

Μια μοναδική πραγματικά συναυλία, που ολοκληρώθηκε με το δυνατό χειροκρότημα του κοινού και το αίτημα να επαναληφθεί.

irw_2017_05_005

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here