“Η Όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο”

…Και επίσης βγήκε και περιοδεία! Το μοναδικό στο είδος του έργο, είναι λυρική κωμωδία: αστείο, ανατρεπτικό και παράλληλα γεμάτο από υπέροχη μουσική και τις πιο μελωδικές  άριες και ντουέτα από εμβληματικά και πολυαγαπημένα έργα όπερας.  Ξεκινώντας από την Λάρισα στις  17 Ιουνίου, θα ταξιδέψει, για περιορισμένες παραστάσεις, σε όλη την Ελλάδα.

opera_paraseisos_2017_06_001

Τέσσερις διάσημοι λυρικοί τραγουδιστές- τενόρος, σοπράνο, μέτζο σοπράνο και βαρύτονος- φτάνουν σε ένα θέατρο με σκοπό να συναντήσουν έναν παραγωγό για να κλείσουν δουλειά.  Εκεί τους υποδέχεται ένας μαέστρος ο οποίος τους ενημερώνει για το απίστευτο: έχουν πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα και βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση αναμονής μεταξύ Παράδεισου και Κόλασης… Ο “δημιουργός” δεν έχει αποφασίσει το πού θα τους στείλει και έχει δώσει εντολή να… περάσουν από ακρόαση ώστε να αποφασίσει τις μοίρες τους.

Πρόσκαιρα μίση αλλά και έντονα πάθη εντός κι εκτός σκηνής… ανταγωνισμοί και αστείες καταστάσεις… Τι συμβαίνει σε μια ακρόαση; Και ποια είναι τελικά η “κόλαση” του καλλιτέχνη;

Την απάντηση και πολλά άλλα θα δείτε στην κεφάτη παράσταση “Η Όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο” που έγραψε η Κασσάνδρα Δημοπούλου και σκηνοθετεί η Τζένη Δριβάλα. Η παραγωγή είναι της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος.

Μαέστρος: Άκης Σακελλαρίου
Σοπράνο: Τζένη Δριβάλα/ Σοφία Μητροπούλου/ Ειρήνη Κώνστα
Μέτζο Σοπράνο: Κασσάνδρα Δημοπούλου
Τενόρος: Φίλιππος Μοδινός
Βαρύτονος: Αλέξανδρος Γάβαρης/ Armando Puklavec
Κινησιολογία: Αθανάσιος Μαργούτας
Σκηνικά: Γιώργος Λεπίδας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ:
17/6 Λάρισα
18/6 Βόλος
28/6 Θεσσαλονίκη

ΙΟΥΛΙΟΣ:
8/7    Μουδανιά
16/7 Φεστιβάλ Ολύμπου
17/7  Σίβηρη
19/7 Συκιές
21/7 Ιωάννινα
25/7 Αλεξανδρούπολη
27/7 Βεάκειο

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ:
20/8 Χαλκίδα
27/8 Λαμία
31/8 Παπάγου

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:
3/9 Πέτρας
5/9 Καλαμάτα

Γενική είσοδος 10 Ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here