Γράφει ο Γιάννης Μαυρόπουλος

Μείνε παιδί όσο μπορείς να είσαι παιδί…

Αυτά τα λόγια θα μπορούσαν να αποτελούν την πλήρη περιγραφή της ταινίας. Μα όσο και να μεγαλώσουμε πια, θα μας αρέσουν τα παραμύθια. Είναι στο αίμα μας πως το λένε! Όσοι μεγάλωσαν με τις ταινίες της Disney, καταλαβαίνουν καλά τι εννοώ. Έτσι λοιπόν και φέτος η Disney φύλαξε κάτι καλό για τα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους. Ο επιτυχημένος Rob Marshall έρχεται με μια άκρως πρωτότυπη ταινία, που σίγουρα θα έχει παίξει στο μυαλό όλων μας σαν σενάριο: ένα παραμύθι αποτελούμενο από πολλά παραμύθια! Αυτό αρκεί για να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον (Disney είναι αυτή βλέπετε!).

into_the_woods_cinema_afisa_2014_12

Ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί δίχως αποτέλεσμα να κάνουν ένα παιδί. Όμως δεν προσέχουν τι εύχονται και μπλέκουν στα δίχτυα μιας μοχθηρής μάγισσας, που είναι πρόθυμη να τους βοηθήσει αλλά με κάποιο αντάλλαγμα. Μέσα σε αυτό, μπλέκονται 4 ήρωες από τα παιδικά μας χρόνια: η Κοκκινοσκουφίτσα, η Σταχτοπούτα, η Ραπουνζέλ και ο Τζακ με τη φασολιά ενώνονται σε ένα μοναδικό παραμύθι μέσα στο δάσος μαζί με το ζευγάρι, ενώ και άλλοι ήρωες όπως η Σιντερέλλα κάνουν την εμφάνιση τους. Όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γυρίσουν ο καθένας στον δικό του κόσμο και να ξεφύγουν από την κακιά μάγισσα. Θα τα καταφέρουν ; Θα ζήσουν και πάλι αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ή μήπως όχι;

into_the_woods_johnny_depp_cinema_2014_12

Από πού να αρχίσεις και που να καταλήξεις; Ένα εξαιρετικό καστ με πολύ βαριά ονόματα, ο συνήθης καλός – κακός Johnny Depp κλέβει και πάλι τη παράσταση σε έναν μοναδικό ρόλο που δεν έχει ξαναδοκιμάσει, ενώ τα τραγούδια που παίζουν κατά τη διάρκεια της ταινίας είναι αρκετά για να δώσουν ακόμα πιο έντονο παραμυθικό στοιχείο, δίχως να ξεφεύγει σε ένα είδος βαρετού μιούζικαλ. Η Disney έκανε και πάλι το θαύμα της και μην σας ξεγελά. Είπαμε, είναι ταινία για όλες τις ηλικίες που όλοι θα λατρέψουν.

Στην Ελλάδα η ταινία έχει τον τίτλο «Τα μυστικά του δάσους».
Η πρεμιέρα έρχεται την 1η Ιανουαρίου από την Feel Good.

Σκηνοθεσία: Rob Marshall

Σενάριο: James Lapine (screenplay), Stephen Sondheim (μουσική)

Ηθοποιοί : Anna Kendrick (Cinderella), Emily Blunt (Baker’s Wife), Johnny Depp (Wolf), Chris Pine (Cinderella’s Prince), Meryl Streep (Witch), James Corden (Baker), Mackenzie Manzy (Rapunzel), Lilla Crawford (Red Riding Hood), Christine Baranski (Cinderella’s Stepmother)

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here