Ο βιολονίστας και τραγουδοποιός Παναγιώτης Λάμπουρας μετά τα πετυχημένα solo concert στο SIX D.O.G.S. επανέρχεται για μία ακόμα απρόβλεπτη παράσταση με μοναδικό άξονα τα τραγούδια του και τις πρωτοποριακές ενορχηστρώσεις του στο μυσταγωγικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

Σαν μουσικός πειραματίζεται και δοκιμάζει συνεχώς καινούργιους ήχους αλλά και διαφορετικά όργανα. Μαζί με το βιολί του, τα keyboards, τις κιθάρες και τις λούπες φέρνει στο φως τα κομμάτια που έχει συνθέσει ο ίδιος όπως τις στιγμές που ηχογραφούσε και δοκίμαζε τα τραγούδια με πολύτιμο στόχο την ανάδειξη μιας βαθιάς και αληθινής μουσικής διαδικασίας.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα συναυλιών σε συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Παρασκευά Καρασούλο στο «Ανάσα μου και αέρα» έρχεται η στιγμή να παρουσιάσει τη δική του τραγουδοποιία μέσα από μια ατμοσφαιρική συνύπαρξη οργάνων και φωνών, όπως ακριβώς την έχει ονειρευτεί.

Τραγούδια από τη δισκογραφία του “Υδρόγειος” και “Ο Μικρός Χρόνος” αλλά και κομμάτια από την κλασική μουσική και την ελληνική παράδοση που ερμηνεύονται στο σήμερα με έναν τρόπο που συνδυάζει τα έγχορδα με ηλεκτρονικούς ήχους αλλά και τα φωνητικά με beats και ethnic στοιχεία.

Ηχοληψία: Θάνος Καλέας
Φωτογραφία αφίσας: Χρήστος Νεμποτάκης
Επικοινωνία: Μαρία Τσολάκη
Διεύθυνση παραγωγής: Βιβή Γερολυμάτου

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 70’

Αγγλικανικός Ναός Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27 Αθήνα

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Ticketservices.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here