31/1/2014
www.musiccorner.gr

Τρεις άντρες… Ποιοι άντρες; Τρεις φίλοι… Τρεις ιστορίες… Τρεις ή μία;

Lylin’s CONNECTED… Μια μαύρη κωμωδία σε λευκό φόντο!

Ο Αργύρης ήθελε να γίνει ψυχολόγος αλλά κατέληξε γεωπόνος ενώ τώρα δουλεύει στο μαγαζί της πεθεράς του πουλώντας κιλότες. Το Κριστινάκι, η μέλλουσα γυναίκα του, το έσκασε… Κατά τα άλλα, καλά.

Ο Αλέξανδρος είναι πολιτικός μηχανικός αλλά λόγω της κρίσης δεν έχει και πολλά να κάνει. Η γυναίκα του είναι έγκυος κι επειδή δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα της, επέστρεψε στους γονείς της για να βρει την πολυπόθητη ηρεμία. Κατά τα άλλα, καλά.

Ο Άδωνις ως οδοντίατρος, προτιμά να μην βγάζει τα δόντια των πελατών του αλλά βγάζει 200.000 ευρώ από την τσέπη του για να αγοράσει έναν ζωγραφικό πίνακα και αδειάζει το οδοντιατρείο του από έπιπλα για να ακολουθήσει τον μινιμαλισμό. Κατά τα άλλα, καλά.

lylins_connected_2014_01_01

Στην Ελλάδα της κρίσης, μια παρέα αντρών σκαλίζει όλο το παρελθόν και το παρόν της, μέσα από το χιούμορ και τις αναμνήσεις τους για να καταλήξουν πως η ζωή είναι tabula rasa. Ανακαλύπτουν ότι έχουν στα χέρια τους και το λευκό χαρτί και το μολύβι για να ζωγραφίσουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν.

Το έργο διαπραγματεύεται με χιούμορ τις ανθρώπινες σχέσεις και πώς αυτές διαμορφώνουν τη ζωή μας. Ένα έργο για την αντρική φιλία κι ένας ύμνος για τη δύναμη του ανθρώπου, όπου ο θεατής δεν θα είναι αμέτοχος αλλά πολλές φορές θα είναι ο τέταρτος ηθοποιός. Δείτε τους, αφουγκραστείτε τους, γελάστε και ταξιδέψτε στη μαγεία της ζωής μέσα από μια ματιά που θα σας εκπλήξει!

Παίζουν: Ηλίας Αλεξάνδρου, Γιάννης Δρίτσας, Δημήτρης Λιακόπουλος

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος
Κείμενο: Αργύρης Lylin Στραβελάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρίστος Αναγνωστόπουλος
Φωτισμοί: Άκης Αποστολίδης
Σκηνογράφος: Τζώρτζια Χόνδρου
Ενδυματολόγος: Γιούλη Καλημέρη

Ημέρες Παραστάσεων: Πέμπτη – Παρασκευή στις 21.00 Σάββατο στις 19.00 & 21.30, Κυριακή στις 19.00
Τιμή εισιτηρίου: 3€ ( άνεργοι), 9€ (φοιτητές – συνταξιούχοι), 18€

Από Φεβρουάριο στο Θέατρο ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Μαγνησίας 5 @ Γ’ Σεπτεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here