Με μια sold out συναυλία στο Ηρώδειο, γιόρτασε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, τα 60 χρόνια παρουσίας στο τραγούδι, ο σπουδαίος Κρητικός ερμηνευτής, Βασίλης Σκουλάς.
Σε μια συγκινητική βραδιά με έντονο κρητικό άρωμα, ο Βασίλης Σκουλάς χάρισε στο κοινό του μια ανεπανάληπτη συναυλιακή εμπειρία.
Δίπλα του εξαιρετικοί φίλοι και συνεργάτες που τραγούδησαν μαζί του σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Η Μελίνα Κανά, ο Μπάμπης Στόκας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης αλλά και ο εγγονός του Βασίλη Σκουλά, που συγκέντρωσε θερμό χειροκρότημα.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της χορευτικής ομάδας της σχολής χορού Θανάση και Δημήτρη Μαυρόκωστα που ξεσήκωσε το κοινό.
Την ιδιαίτερη αυτή μουσική παράσταση σκηνοθέτησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ υπεύθυνος για την εξαιρετική ορχήστρα μουσικών ήταν ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.
Εμφανίστηκαν οι μουσικοί: Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρες), Βασίλης Δραμουντάνης (μαντολίνο), Σπύρος Σκουραδάκης (λαούτο), Γιάννης Σπαχής (λαούτο), Γιώργος Κοντογιάννης (λύρα), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Νεοκλής Νεοφυτίδης (πλήκτρα), Γιώργος Κατσίκας (ντραμς), Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο)