Με μια sold out συναυλία στο Ηρώδειο, γιόρτασε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, τα 60 χρόνια παρουσίας στο τραγούδι, ο σπουδαίος Κρητικός ερμηνευτής, Βασίλης Σκουλάς.

Σε μια συγκινητική βραδιά με έντονο κρητικό άρωμα, ο Βασίλης Σκουλάς χάρισε στο κοινό του μια ανεπανάληπτη συναυλιακή εμπειρία.

Δίπλα του εξαιρετικοί φίλοι και συνεργάτες που τραγούδησαν μαζί του σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Η Μελίνα Κανά, ο Μπάμπης Στόκας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης αλλά και ο εγγονός του Βασίλη Σκουλά, που συγκέντρωσε θερμό χειροκρότημα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της χορευτικής ομάδας της σχολής χορού Θανάση και Δημήτρη Μαυρόκωστα που ξεσήκωσε το κοινό.

Την ιδιαίτερη αυτή μουσική παράσταση σκηνοθέτησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ υπεύθυνος για την εξαιρετική ορχήστρα μουσικών ήταν ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Εμφανίστηκαν οι μουσικοί: Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρες), Βασίλης Δραμουντάνης (μαντολίνο), Σπύρος Σκουραδάκης (λαούτο), Γιάννης Σπαχής (λαούτο), Γιώργος Κοντογιάννης (λύρα), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Νεοκλής Νεοφυτίδης (πλήκτρα), Γιώργος Κατσίκας (ντραμς), Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here