Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου η σειρά συναυλιών Συναισθησία του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή παρουσιάζει τη δυναμική ερμηνεύτρια Katerine Duska, σε μία γιορτινή μουσική παράσταση γεμάτη χριστουγεννιάτικη λάμψη.

Με όχημα την ιδιαίτερη χροιά της και με εορταστική διάθεση, η Katerine Duska δίνει χριστουγεννιάτικο χρώμα στο μουσείο και μας προσκαλεί να ξανανακαλύψουμε μελωδίες συνδεδεμένες με την λαμπερή περίοδο των Χριστουγέννων. Αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και jazz standards παρουσιάζονται σε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, ειδικά προσαρμοσμένη για τις γιορτινές ημέρες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ετοιμάζοντας το νέο της album και έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το single «Άνεμος» που μοιράζεται με τον Leon of Athens, η Katerine Duska πλημμυρίζει με Better love την εορταστική ατμόσφαιρα των πρώτων Χριστουγέννων στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή, στην καρδιά της Αθήνας.

Σχετικά με τη σειρά συναυλιών Συναισθησία: ο ήχος των χρωμάτων
Στο πλαίσιο της νέας σειράς συναυλιών με τίτλο Συναισθησία, η μουσική ντύνεται με χρώματα στο μουσείο. Εναλλακτικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής παρουσιάζουν στο Αμφιθέατρο τις δικές τους μελωδίες σε συνδυασμό με τα ακούσματα και τις αναφορές που καθόρισαν τον ήχο τους. Μία σειρά μουσικών παραστάσεων που έχουν δομηθεί ως προσωπικές εκθέσεις με θέμα τη μουσική.

Παρασκευή 27/12 | 20.30

Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Εισιτήρια: 15€
Εισιτήρια για B&E Members: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here