Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός για μία μόνο βραδιά θα δώσει συναυλία στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του συλλόγου «Οι φίλοι της μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:30, με τίτλο «Σταγόνες». Σε αυτή τη μουσική βραδιά θα είναι μαζί του με τις σπουδαίες φωνές τους ο Βασίλης Λέκκας, η Βάλια Τσιργιώτη, ο Χάρης Μακρής, η Μαρία Αναματερού και η Ασπασία Στρατηγού.

Πρόκειται για μια συναυλία με στοιχεία σύγχρονου βαριετέ που θα μας δώσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του Μιχάλη Κουμπιού ο οποίος, συνεχώς κερδίζει έδαφος σε ένα εκτεταμένο παγκόσμιο ακροατήριο καθώς με την συμβολή της Meditelectrο και της FM Records οι συμμετοχές του σε διεθνείς συλλογές μεγάλης απήχησης διαρκώς πληθαίνουν, βοηθώντας το μουσικό του σήμα να φτάνει σε όλο τον κόσμο.

Στη βραδιά αυτή θα ακούσουμε μουσικές επιλογές εφ’ όλης της δισκογραφικής ύλης του Μιχάλη Κουμπιού, με έμφαση στο άλμπουμ «Τήλος» το οποίο κλείνει 30 χρόνια από την κυκλοφορία του. Επίσης, οργανικά κομμάτια και τραγούδια του που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, αποσπάσματα από μουσική που έγραψε για διεθνή ντοκιμαντέρ, χορευτικές παραστάσεις και video art εγκαταστάσεις.

Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε επιχειρούν να λειτουργήσουν γύρω από μία διαπίστωση: «Είμαστε σταγόνες στον ωκεανό του σύμπαντος».

Οι μουσικοί:
Μανόλης Ανδρουλιδάκης: επιμέλεια και διεύθυνση ενόργανου συνόλου, κιθάρες, μαντολίνο
Τάσος Αθανασιάς: ακορντεόν
Θανάσης Βασιλάς: μπουζούκι
Πάνος Δημητρακόπουλος: κανονάκι
Μιχάλης Κουμπιός: πλήκτρα, κείμενα, επιμέλεια προγράμματος

Οι ερμηνευτές: Βασίλης Λέκκας, Βάλια Τσιργιώτη, Χάρης Μακρής, Μαρία Αναματερού, Ασπασία Στρατηγού

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
Ώρα: 20:30

Πολυχώρος του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη – Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου: από 10€

Προπώληση εισιτηρίων: TicketServices

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here